Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thourio39

Καλησπέρα 52 χρονών με ελαφρύ χαλάρωση στο οβάλ του προσώπου.. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω????

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

elzaf

Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Θα πάρω 2η φορά την κρέμα νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!

Όνομα χρήστη
suzana_kotsiourou

Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!

Όνομα χρήστη
ioannapntz

Κι εγώ αυτή την απάντηση θα ήθελα γιατί με μπερδεύει όταν λέει ότι είναι για όλες τις ηλικίες!

3 Σχόλια

suzana_kotsiourou

Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!

elzaf

Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Τώρα θα πάρω 2η φορά την κρέμ νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!

Όνομα χρήστη