What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris_Zy

καλησπέρα,κάνει και εσάς ώρα να bootarei και είναι αναμμένα το CPU kai DRAM φωτάκια στο EZ Dubug.?

Username

2 Replies

goddionysis2015

Uptade: Ειναι θεμα της μητρικης. Πηρα μια Asus Tuf b650 gaming και το pc bootαρε instant. Κριμα γιατι δεν το περιμενα. Ειχα ψαξει και δει πολλα ratings και σχεδον ολοι ελεγαν τα καλυτερα για την b650 tomahawk, ενω εμενα και μαλλον και σενα Δημητρη, ελαττωματικες. (ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα, CPU DRAM leds αναμμενα.)

Username
aristotelis_boros

Φίλε εμένα μου βγήκε με θέμα το socket ήταν γδαρμένο και μου έβγαζε το λαμπάκι του CPU κόκκινο δεν ξέρω τη γίνεται με την πάρτη τούς αλλά έλεος ! Δεν το περίμενα από την MSI τόσο χάλια προϊόν και περίμενα 8 μέρες να έρθει

5 Comments

Dimitris_Zy

Εμένα φίλε ευτυχώς μπουταρει κανονικά αλλά θέλει φαση κοντά 2 Λεπτά για να σβήσουν το CPU και DRAM.Ωστε μετά να πάει στο WINDOWS screen.Νομιζω κάτι παίζει με τη μητρική γιατί και άλλοι έχουν τετοιο πρόβλημα.

kalxas78

Κοίτα δεν το έχω το προϊόν όπως βλέπεις παραπάνω ρωτάω και εγώ αλλά κάπου διάβασα ότι ίσως οφείλεται στις ραμ. Ίσως δεν βλεπει την ταχύτητα τους μέσω expo xmp οπότε περνάς χειροκίνητα την ταχύτητα των ραμ και φτιάχνει. Κάνε update στο bios ή στείλε ένα email στο support της msi. Το είχα κάνει στο παρελθόν με μια asrock που έχω ακόμα και έβγαλα άκρη.Στο φινάλε εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν να στο αλλάξουν.

goddionysis2015

Παιδια καλησπερα, εχω το ιδιο προβλημα. Νεο build με την b650 tomahawk, r7 7800x3d και corsair 32gb 6000mhz 30 cl και εχω EZ Debug LEDs αναμμενα, κοκκινο και κιτρινο. Βρηκε καποιος λυση; Τι κανατε; Το συστημα μου δεν μπουταρει. Τεχνικος μου ειπε πως το προβλημα πρεπει να ειναι οντως με τις Ραμ οπως ειπε και ο καλχας. Φιλε καλχα εβγαλες καποια ακρη;

Dimitris_Zy

Λοιπον ακουστε εδω τι γινεται,το slow boot time οφειλεται στα settings στο bios στην επιλογη overclocking της RAM.Eγω μετα απο ερευνα κατεληξα να κανω enable το [Memory Context Restore].|Απο 2 μιση λεπτα για boot time πηγα στα 20 δευτερολεπτα.Δεν εχω πειραξει τιποτε αλλο στα bios ολα ειναι default απο τη κατασκευη και ουτε εχω κανει update το bios.

Dimitris_Zy

Φιλε εσενα που δε σου μπουταρει.Απο οσο ξερω τσεκαρε αν εχεις βαλει σωστα τις ΡΑΜ εννοω στα slots τους.Αν σε αφηνει να μπεις στα bios τσεκαρε τα ram settings μαλλον εκει κατι πρεπει να κανεις χειροκινητα.Σα τελευταια επιλογη να κανεις update το bios θα ελεγα,αλλα αυτο σα τελευταια επιλογη αν αποτυχουν τα υπολοιπα.Δεν ειμαι και γω expert αλλα γενικα σου λεω οτι ξερω και γω απο articles και videos που εχω δει.

Username