Είμαι μεταξύ των κάτωθι οθονών, για gaming χρήση, τι προτείνεται?
LG UltraGear 27GQ50F-B VA
Xiaomi G27i IPS
AOC Q27B3MA VA
AOC C24G2AE VA
Samsung S27C366EA VA Curved
See in detail the terms of use for the Product Questions
Είμαι μεταξύ των κάτωθι οθονών, για gaming χρήση, τι προτείνεται?
LG UltraGear 27GQ50F-B VA
Xiaomi G27i IPS
AOC Q27B3MA VA
AOC C24G2AE VA
Samsung S27C366EA VA Curved
1 Reply
AOC δεν την εμπιστεύομαι γενικά, δεν είναι χάλια κατασκευαστικά αλλά δεν την θεωρώ και τόσο αξιόπιστη και έχω προϊόντα της...
Samsung δεν θα πήγαινα γιατί είναι παγκόσμια γνωστό ότι δεν έχει quality control στα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά, γενικά, και μετά τρέχα αντιπροσωπίες κτλ...
Xiaomi ποιοτική κατασκευή στα προϊόντα γενικά και είναι επίσης παγκόσμια γνωστό.
LG προτίμησα προσωπικά για την 0 pixel warranty που δίνει και για το εξωτερικό τροφοδοτικό που έχει στις περισσότερες αν όχι σε όλα τα monitors της, που τον θεωρώ και τον κυριότερο λόγο στην επιλογή monitor αν θες να το κρατήσεις για χρόνια... ;-)
Στις 24" 1080p είναι η κατάλληλη ανάλυση.
Στις 27" θα πρέπει αν ανέβεις ανάλυση.
Αυτά αν την θέλεις για χρήση γραφείου που έχει να κάνει με την απόσταση προβολής! ;-)
10 Comments
Την θέλω για το παιδί για παιχνίδι και ΝΕΤ
Απόσταση προβολής δώσε μου για να σε διευκολύνω στην επιλογή σου! ;-)
Περίπου 80-100εκ
Συνήθως η απόσταση γραφείου είναι ~65-70 cm.
Τώρα αν είσαι σίγουρος για τα 80-100 cm να ξέρεις ότι στην 1080p ανάλυση είσαι οριακά στις 27" να βλέπεις - να μην βλέπεις έστω ελάχιστα τα pixels.
Στις 27" κανονικά ανεβαίνεις σε ανάλυση αλλά ανεβαίνεις μετά και σε GPUs όταν μιλάμε για Gaming.
Οι 24" δεν λίγες, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για προσωπική χρήση, ίσα ίσα το αντίθετο!
Για εμένα η χρυσή τομή είναι 24" 1080p και επιλογή ενός πολύ καλού monitor, οπού δεν ξέρω αν έχεις δει το review μου για το LG που έχεις επιλέξει αλλά στις 24" και είμαι Full ικανοποιημένος από όλα!! Και είμαστε και συνομήλικοι και συνονόματοι... ;-) :-P
Θα ήθελα να πάω σε 27" και λίγο πιο πάνω αλλά σε 4Κ, αλλά δεν δίνω τα λεφτά που ζητάνε για LCD τεχνολογία για 4Κ!!
Γιατί για να γίνει mainstream το 4Κ θα πάρει μία δεκαετία!! Όσο πήρε και για το 1080p!! (Και εννοώ σε Gaming κυρίως...)
Όταν γίνει θα πάω σε 4Κ στα χρήματα που πληρώνουμε σήμερα το 1080p... ;-)
Ωραία σε ευχαριστώ
VA η IPS πανελ?
VA!!
Στην LG θα πήγαινα εγώ!!
Και από εκεί και πέρα διάλεξε ή την 24" ή την 27" σύμφωνα με όσα σου εξήγησα Κωνσταντίνε.
Παρακαλώ!
Α και μην ξεχάσω να σου αναφέρω η LG μέσα στο πακέτο δίνει και το Diplay Port καλώδιο το οποίο είναι αρκετά ακριβό... ;-)
Σε ευχαριστώ για όλα!
Τίποτα! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι το παιδί σου! :-)
Και κάνε και setάρισμα αν τελικά επιλέξεις την LG, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνω στο review μου για την συγκεκριμένη οθόνη, οι οποίες είναι από ένα αξιόπιστο review που έχω το link στην αξιολόγηση μου.
Καλό βράδυ!