Έλενα, γιατί δεν σου άρεσε? Δεν δούλεψε? Σ' αυτό έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου... Evmorfia_Tsampa 17/11/2023
Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα… έχω τρελό θέμα με κουνούπια και ήταν σαν να μην ψέκασα ποτε.. δεν αξίζει καθόλου κ μυρίζει χάλια elena_anele52 19/11/2023Επιβεβαιωμένη αγορά
Οκ, σ ευχαριστώ. Εγώ έχω ψύλλους και είμαι έτοιμη να βάλω φωτιά στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι από χθες που το έβαλα, έχω μια μύγα κι ένα κουνούπι μέσα και δεν είδα να επηρεάζονται. Evmorfia_Tsampa 20/11/2023
Είχα κ εγώ θέμα με ψύλλους κ η μόνη λύση που βρήκα ήταν να φέρω άνθρωπο να ψεκάσει και να κάνει Απολυμανση elena_anele52 21/11/2023Επιβεβαιωμένη αγορά
4 Σχόλια
Έλενα, γιατί δεν σου άρεσε? Δεν δούλεψε? Σ' αυτό έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου...
Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα… έχω τρελό θέμα με κουνούπια και ήταν σαν να μην ψέκασα ποτε.. δεν αξίζει καθόλου κ μυρίζει χάλια
Οκ, σ ευχαριστώ. Εγώ έχω ψύλλους και είμαι έτοιμη να βάλω φωτιά στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι από χθες που το έβαλα, έχω μια μύγα κι ένα κουνούπι μέσα και δεν είδα να επηρεάζονται.
Είχα κ εγώ θέμα με ψύλλους κ η μόνη λύση που βρήκα ήταν να φέρω άνθρωπο να ψεκάσει και να κάνει Απολυμανση