What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris_Kalotantanos

Καλησπέρα σας.
Είμαι σε δίλλημα ανάμεσα στο pixel 7 και στο pixel 6 pro. Τα βασικά στοιχεία που με ενδιαφέρουν είναι η κάμερα κλήσεις και εφαρμογές. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Τα έχει συγκρίνει κάποιος ωστε να μπορεί να με βοηθήσει. Κολλάω στο ότι δεν έχει αρκετό zoom το 7.
Ευχαριστώ

Username

1 Reply

george_siman

Καλησπέρα Δημήτρη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω 100% καθώς δεν έχω κάνει σύγκριση. Σίγουρα θα υπάρχει ξένο περιεχόμενο στο YT αν ψάξεις. Ωστόσο θα σου πω για το 7 που εχω εγώ (όχι το Pro) ότι έχει πολύ καλή κάμερα αλλα ναι δεν εχει πολυ ζοομ. Στις αρχές είχε λίγο θέμα με το σήμα/κλήσεις στην Ελλάδα, αλλά έχει φτιάξει αυτό απο τότε. Δεν δεχόμουν μερικές κλήσεις μέχρι να κλείσω/ανοίξω το σήμα ξανα (ή airplane mode on/off). Για τις εφαρμογές δεν ξέρω τι συγκεκριμένο ρωτάς αλλά τρέχουν όλες μια χαρά, εφόσον εν σε ενδιαφέρει να παίξεις παιχνίδια ή άλλες πολύ βαριές εφαρμογές θα είσαι οκ. Δεν είμαι σίγουρος τι ζουμ έχει το 6 Pro, αλλά θα πήγαινα για το 7 εγω. Επίσης τώρα (μέσα αυγούστου που απαντάω) βγήκε το 9 οπότε ίσως πέσουν οι τιμές και στο 8.

Username