Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Mike_N

δουλευει σε i5 4590 4ης γενιας? αν γνωριζει καποιος

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

xarisathos

Δουλεύει και σε 3ης που το δοκίμασα (i7 3770K), αλλά ελλείψη Resizable BAR in BIOS, οι επιδόσεις του πέφτουν πολύ (με βάση την Intel). Δεν το δοκίμασα σε gaming αλλά σε Intel Quicksync εργασίες, όπου και δουλεύει κανονικά ασχέτως No Res.BAR=OFF.

Δεν έκανα επίσης Video Editing σε αυτό το μηχάνημα επίσης, για να δω μήπως δεν αποδίδει σωστά, αλλά δεν θα έχει πρόβλημα, επειδή αυτές οι εργασίες δεν είναι συνεχόμενης ισχύος όπως απαιτούν τα παιχνίδια όταν τρέχουν.

Για όσους ενδιαφέρονται, είναι η πιο φθηνή λύση για Hardware AV1 encoding (~100fps in 4K 8bit 4:2:0 in Handbrake 1.6.1) και μπορείτε κάλλιστα να την κοτσάρεται σε ένα μηχάνημα που έχει RTX 3000/RX 6000 series κάρτες και με να αποκτήσετε με τον πιο φθηνό τρόπο HW AV1 encoding (δουλεύει άψογα στο Resolve Studio, καθώς αναλαμβάνει το exported video encoding και όχι το rendering του timeline--κορυφαία λύση επίσης για HW decoding H264/5 with Quicksync).
Τέλος, εξαιρετική φθηνή λύση για AV1 Streaming+Encoding(Recording), καθώς ακόμα και η Α380 έχει 2 media engines, αντίστοιχης ποιότητας με τις RTX 4070Ti/4080/4090 σε τιμή "κοψοχρονιά". Οι μέτρησεις ποιότητας του τελικού βίντεο έχουν γίνει από πολλές σελίδες και η Intel είναι 1-3% χειρότερη από τα κορυφαία NVENC chips των RTX 4000

Όνομα χρήστη