Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Etery_Kostava

Καλησπέρα σας, δέχεται επαφές με διευθύνσεις από λογαριασμό gmail; Πως συνδέεται στο internet; Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

bak13

Καλησπέρα.
Συνδέοντας το με το Bluetooth του τηλεφώνου αναγνωρίζει όλες τις επαφές που υπάρχουν στο τηλέφωνο και υπάρχει η επιλογή να πραγματοποιηθεί κλήση ή γίνει πλοήγηση στη διεύθυνση της επαφής. Αναγνωρίζει δηλαδή και τη διεύθυνση της επαφής. Συνδέεται σε οποιοδήποτε δίκτυο wi fi 2.4 κανονικά όπως όλες οι συσκευές π.χ χρησιμοποιώντας το hotshot του κινητού. Χρειάζεται σύνδεση για να κατεβάσει πληροφορίες για το καιρό και τη κίνηση και είναι οι μοναδικές λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες εάν δεν είναι συνδεδεμένο. Δεν υπάρχει δυνατότητα για να χρησιμοποιηθεί σαν ένα μικρό tablet για σερφαρισμα κτλ.
Ελπιζω να βοήθησα.

2 Σχόλια

THEMISTOKLIS_PAPAMAYROUDIS2622

Καλημέρα, μια διευκρίνηση, έχει Ελληνικό μενού? Η φωνητική ομιλία, είναι στα Ελληνικά? Ευχαριστώ.

bak13

Καλησπέρα. Έχει ελληνικό μενού. Οι οδηγίες πλοήγησης είναι στα ελληνικά. Οκ Garmin φωνητική εντολή δουλεύει μόνο στα ελληνικά. Κοίτα το επόμενο μοντέλο που εχει βγει το 620. Απεριόριστα σημεία που μπορείς να αποθηκεύσεις και κάποιες άλλες μικροδιαφορες. Εάν η διαφορά τιμής είναι μικρή πήγαινε για το 620.

Όνομα χρήστη