υποστηρίζει 33w φόρτιση για το poco x3 pro;;
και εκεί που λει πχ 33.68% κάποια καλοδια δεν το έχουν αυτό
See in detail the terms of use for the Product Questions
υποστηρίζει 33w φόρτιση για το poco x3 pro;;
και εκεί που λει πχ 33.68% κάποια καλοδια δεν το έχουν αυτό
3 Replies
Εγω με Xaiomi 11 Lite 5g NE το μαμα καλωδιακι εγραφε 3 Α και χαλασε και πηγα κ μου δωσαν ενα καλωδιο 6 Α,ζεσταινεται η μπαταρια κ προσπαθω να δω τι φταιει...υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με το 6Α ? Εχω την εντυπωση οτι ο φορτιστης δινει 5V..
Χρησιμοποιώντας τον τύπο P = IV, όπου το P είναι η ισχύς σε watt, το I είναι το ρεύμα σε αμπέρ και το V είναι η τάση σε βολτ, μπορούμε να υπολογίσουμε την τάση που απαιτείται για να επιτευχθούν 33 watt με ρεύμα 6 αμπέρ: 33 watts = 6 αμπέρ x V βολτ V = 5,5 βολτ Επομένως, εάν η πηγή φόρτισης παρέχει τάση τουλάχιστον 5,5 βολτ, ένα καλώδιο 6 αμπέρ θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει ισχύ φόρτισης 33 watt. Ωστόσο, εάν η τάση της πηγής φόρτισης είναι μικρότερη από 5,5 βολτ, το καλώδιο ενδέχεται να μην μπορεί να υποστηρίξει φόρτιση 33 watt. Το Poco X3 Pro έχει φορτιστή τάσης 5 Volt, συνεπώς ενδέχεται να μην μπορεί να υποστηρίξει φόρτιση 33 watt. Σύμφωνα με τον τύπο, ο φορτιστής του Poco με αυτό το καλώδιο, υποστηρίζει φόρτιση έως 30 watt.
2 Comments
φιλέ εσύ που φαίνεται ότι ξέρεις έχω poco x3 pro και δέχεται 3Α Καλώδιο άμα πάρω 6Α θα χαλάσει η μπαταριά του κινητού η απλά δεν θα γίνει τίποτα γιατί φοβάμε? Μιλάω μόνο για καλώδιο όχι για αντάπτορα
Τα 5v δεν κολλανε πουθενα , πλεον η ανταπτορες φορτισης καθε εταιρειας συνηθως υποστηριζουν μεχρι 20v (Αναλογως ποσο γρηγορη φορτιση μιλαμε) η xiaomi 33w φορτιζει 11v/3a( απλα το λεει κατω απο τον φορτιστη) οποτε υποτιθεται οτι ενα καλωδιο 3a θα φορτισει xiaomi τηλεφωνο ,μετα ειναι θεμα συμβατοτητας και θεμα εταιρειας καποιες εταιρειες δεν υποστηριζουν αυτα που λενε οποτε προσοχη και προτιμησει το γνησιο καλωδιου