Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Marianthi_Agapitidou

Έχω στεγνό δέρμα με τάση για φακίδες αν με δει ήλιος! Θα μου κάνει η αντηλιακή αυτή;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

CaDeme Δήμητρα Καρατζά

Όχι. Είναι ξεκάθαρα σαν ενυδατική με καλά αντιηλιακά φίλτρα. Πολύ καλή για πολύ κοντινές μετακινήσεις αλλά εφόσον έχεις τάση για φακίδες δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο πιθανόν αυτή να είναι η κατάλληλη κρέμα με αντιηλιακά φίλτρα για εσένα. Για τώρα όμως, κάνε έρευνα για άλλη αντιηλιακή.

3 Σχόλια

dessyhatz

Σιγουρα «Οχι» ? αυτη η αντηλιακή ειναι αποκλειστικά για λιπαρά δέρματα. Εγώ που εχω ξηρή επιδερμίδα με τάση προς φακίδες κ πανάδες , οταν τη βαζω νοιωθω να στεγνώνει η επιδερμίδα μου κ μετα βάζω μια άλλη αντηλιακή απο πάνω. Νοιώθω ότι δεν ειναι και πολύ αντηλιακή επειδή εχω συνηθίσει λιπαρές αντηλιακές. Σε περίπτωση που εχεις ξηρό δέρμα, δες άλλη εταιρεία, Ευρωπαϊκή κατά προτίμηση.

CaDeme Δήμητρα Καρατζά

Δεν βάζουμε ποτέ δύο διαφορετικές αντιηλιακές γιατί μπορεί τα χημικά τους να προκαλέσουν αντιδράσεις, να αλληλοεξουδετερώνονται ή να αραιωθεί ο δείκτης προστασίας και να πάψει να είναι 50 αλλά πολύ μικρότερος. Μία αντιηλιακή μονάχα. Ποτέ ανάμειξη (εκτός και αν το αναφέρει η ίδια η εταιρεία, πχ. Colorescience). Και ποτέ δεν τα μεταφέρουμε σε άλλη συσκευασία.

Όνομα χρήστη