What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
thodoris_mug

Παιδιά σκέφτομαι τήν αγορά του μπλέντερ.. Της γιορτές! Έχετε φτιάξει σοκολάτες κρύες κ ροφήματα πως τα κάνει είναι καλή η συσκευή??

Username

1 Reply

A.nita

Σοκολάτες δεν έχω φτιάξει, αλλά έχω κάνει smoothies, γάλα αμυγδάλου, κομπόστα μήλου, σούπα λαχανικών και άλλα. Είναι πολύ δυνατό μηχάνημα, οποιοδήποτε κρύο ρόφημα θα το κάνει χωρίς πρόβλημα αφού τα καταφέρνει στα ζεστά. Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσεως πριν το αγοράσετε, θα σας λύσει αρκετές απορίες

3 Comments

thodoris_mug

Ευχαριστώ πολύ για τήν απάντηση κ τήν ενημέρωση! ? Σκέφτομαι τήν αγορά του τής γιορτές η αλήθεια είμαι λάτρεις κ φαν τής Χιαομι!! Από τήν φριτέζα έως λάμπες κ πολλα αλλά Σμάρτ προϊόντα έχω.... Το μπλέντερ ποιο πολυ γιά ροφήματα σουπες κ σάλτσες το θέλω! Θα κατεβάσω κ τής οδηγίες χρήσεως σας ευχαριστώ πολύ!!

psaraki4u

οδηγιες χρησεων απο που?πως κανει βουτυρο καρπων κ γαλα αμυγδαλου?

A.nita

θα βρείτε οδηγίες στο φυλλάδιο, επίσης επειδή συνδέεται με wifi, θα βρείτε συνταγές στην εφαρμογή της Xiaomi. Για το γάλα αμυγδάλου, μουλιαζω 100γρ ωμά αμύγδαλα το βράδυ, την επόμενη τα ξεπλενω, τα σκεπάζω με νερό σε ένα μικρό κατσαρολάκι, μόλις βράζει το νερό, το αποσύρω από την φωτιά, τα ξεπλενω με κρύο νερό, τα ξεφλουδίζω. Μετά blender, καθαρό νερό ένα λίτρο, ξεκινώ με ταχύτητα μέτρια, και αυξάνω, τα αφήνω έτσι σε δυνατή ταχύτητα ένα με δύο λεπτά. Σουρωνω το γάλα με ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα ( χωρίς αρώματα μαλακτικών κτλ ) και το βάζω σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο. Για τους ξηρούς καρπούς, δείτε βίντεα στο youtube, ανάλογα με τους ξηρούς καρπούς, θέλουν πρώτα λίγο ψήσιμο, να βγάζουν λίγο λάδι, είναι άλλη διαδικασία, που θέλει λίγη προσοχή.

Username