What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
toubn

Σκοπεύω να αγοράσω το προϊον για να το χρησιμοποιήσω ως 2ο (δίπλα στο κλασικό κουδούνι) στο σπίτι των γονιών μου που πλέον δεν ακούν και τόσο καλά. Έχω 3 ερωτήσεις:
1. Αγνοώντας το cloud μπορώ να χρησιμοποιήσω το 2ο κομμάτι που φαίνεται στην φωτογραφία, βάζοντας το μέσα στο σπίτι (στο σαλόνι για παράδειγμα) έτσι ώστε να ακούν το κουδούνι όταν κάποιος χτυπάει ? (κουδουνίζει δηλαδή το 2ο κομμάτι) 2. Μπορώ μέσα από το Xiaomi App να βάλω ένα automation (για παράδειγμα σκέφτομαι μία smart λάμπα η οποία θα ανάβει όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι) ?
3. Βλέπω σε κάποια σχόλια αγορά στα 30 euro περίπου. Έχει ανέβει τόσο πολύ η τιμή του ή αυτό που βλέπω (Xiaomi Smart Doorbell 3 ) είναι κάτι διαφορετικό ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Username

1 Reply

thodoris_mug

Στην πρώτη ερώτηση σου σχετικά αν μπορείς το ηχείο να το βάλεις στο σαλόνι μπορεί να γίνει απλά το κουδούνι χρειάζεται να είναι κοντά στο οικιακό ρουτερ ώστε να εκπέμπει καλό σήμα γιατί όπως θα γνωρίζεις αυτά όλα λειτουργούν με WIFI.... Αν κ εχω ακουσει μπορεί να δουλέψει σαν (παραδοσιακό κουδούνι κ οταν δεν υπάρχει ρεύμα). Αν κ δεν έτυχε να το δοκιμάσω αυτό!! Επίσης στήν επόμενη ερώτηση σου σχετικά με αυτοματισμό έχει δυνατότητα να φτιάξεις με μια έξυπνη λάμπα είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά ώστε μόλις κάποιος επισκέπτης χτυπήσει το κουδούνι να ανάψει η λάμπα τον έχω κάνει κ εγώ αυτόν τον αυτοματισμό!! Εγώ όταν έκανα την αγορά στο κουδούνι το πήρα στα 55€ η τιμή έπεσε κατακόρυφα μα ανέβηκε κ αρκετές φορές.... Τώρα κυκλοφορεί το δευτερο μοντέλο επίσημα... Επίσης εξαρτάται από που θα γίνει η αγορά κ η τιμή στα επίσημα καταστήματα η τιμή είναι ανεβασμένη παρά εισαγωγή γκλομπ αν είναι το βρίσκεις σε χαμηλή τιμή συνήθως!! Ελπίζω να σε βοήθησα...

Username