Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

marantz

Το αγόρασα πρόσφατα και θα πω πως αν κολλήσεις την βάση με την ταινία διπλής όψης (3M) θα στο πάρουν μαζί με την βάση καθώς δείχνει premium και ακριβό, αλλά και πάλι αν βίδώσεις την βάση με 4 βίδες όπως περιέχονται στην συσκευασία και πάλι κινδυνεύει να κλαπεί.
Βλέπεις η απασφάλιση από την βάση στήριξης γίνεται με clip που ξεκουμπώνει με SIM Ejector ή απλή καρφίτσα-παραμάνα-σύρμα.
Κοινώς για πολυκατοικία ή αφύλακτο διαμέρισμα - μονοκατοικία, δεν υπάρχει μόνο κίνδυνος αλλά βεβαιότητα!

2 Σχόλια

thodoris_mug

Μπορούν εύκολα να στο πάρουν από τήν στιγμή που βγαίνει με μία καρφίτσα SIM σκέψου.... Αν κάποιος θέλει να το πάρει ότι τρόπο βρεις είτε σε τοίχο είτε το κολλήσεις θα στο πάρει.... Το θέμα είναι ότι θα του είναι άχρηστο γιατί είναι κλειδωμένο κατά κάποιο τρόπο κ λειτουργεί μόνο στον λογαριασμό που το έχεις συνδέσει στήν εφαρμογή mi home.... Όποτε κοινώς άχρηστο θα του είναι...!!!! Αυτά τα κουδούνια είναι περισσότερο γιά πρόληψη έξω από την πόρτα ώστε να σε ειδοποίηση όταν δει μία κίνηση να φωναξεις να μιλήσεις ακόμη κ να μην είσαι σπίτι....

Όνομα χρήστη