What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ep82silv

@George_Abrazis @Eva_Mara @av.stelios @melina-izi @s_soulis @vlad_dracula_tepes_III_the_imp
Χαίρετε.
Έχετε κάποια νεότερη πληροφορία σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε με τα πλαϊνά του καθίσματος Cybex Pallas G;

Username

2 Replies

Eva_Mara

Μου το αντικατέστησαν ευτυχώς απλά άργησε παρά πολύ να έρθει το νέο κάθισμα από το εξωτερικό (σχεδόν 1.5-2 μήνες ). Με το νέο κάθισμα δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Σε γενικές γραμμές μου δίνεται η εντύπωση ότι το σφάλμα αυτό δεν επηρεάζει την ασφάλεια του καθίσματος αλλά οπτικά μόνο.

1 Comment

Username
s_soulis

Εγώ έφτασα στις 3 αντικαταστάσεις, όπου στην τελευταία σε μια μόλις εβδομάδα ξεκόλλησε στο σημείο του προσκέφαλου (αστείο)! Για εμένα το θέμα ειναι 100% σχεδιαστικό μιας και το τελευταίο ήταν φρεσκότατη παραγωγή, και μου το έστειλαν απευθείας από Γερμανία. Επομένως, θεωρώ ότι ειναι λόγος ανάκλησης όπου και όταν το ανέφερα ότι δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να βάζω/βγάζω καθίσματα μου είπε το κατάστημα ότι η εταιρεία θα μου κάνει επιστροφή χρημάτων, όπως και έγινε. Το φελιζόλ θα μπορούσε να έχει άλλες αυλακώσεις και το πλαστικό κέλυφος άλλα δοντάκια ώστε να "κουμπώνουν" μεταξύ τους χωρίς να συγκρατιούνται μόνο με την κόλλα, αλλαγή όμως που κοστίζει μιας και θα πρέπει να αλλαχτουν τα καλούπια, και άρα προτιμούν να σφυρίζουν κλέφτικα και να κοιτάνε αλλού! Το "νέο" μοντέλο της σειράς Gold έχει άλλο σχεδιασμό! Cybex... designed in Germany, made in China. Britax, designed in Germany, made in Germany! Οποιος με ρωτάει πλεον, για εμένα μακριά από Cybex!

3 Comments

ep82silv

Σε ευχαριστώ για τις χρήσιμες ενημερωμένες πληροφορίες.
Φαίνεται πρόβλημα σχεδιαστικό ή υλικών, οπότε και ουσιαστικά άλυτο χωρίς αλλαγή τους κατά τη παραγωγή. Απογοητευτικό το ότι συνεχίζουν τη παραγωγή με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Πάντως, όπως και στη Cybex έτσι και σε κάποια πιο ακριβά Britax διαβάζω αντίστοιχα απογοητευτικά σχόλια για συγκεκριμένα καθίσματα (πχ Britax Romer Advansafix IV R), όχι για το σύνολο των προϊόντων της.
Το εξαιρετικό πλεονέκτημα του Pallas G (και Anoris T) της Cybex, είναι το ταχύτατο δέσιμο του παιδιού με την ενσωματομένη ζώνη στο μπροστινό μαξιλάρι (ή Ασπίδα Πρόσκρουσης, όπως το λένε).
Ελπίζω να λύσουν τα τρέχοντα θέματα σε επόμενο μοντέλο.

ep82silv

Επιπλέον ερώτηση:
Η εταιρία στην οποία αναφέρεσαι ότι έχεις τρέξει όλη την επικοινωνία για την εγγύηση, είναι το κατάστημα αγοράς ή απευθείας ο εισαγωγέας;

Steliosgj

Θα ηθελα να μαθω κ εγω με ποιον εγινε η επικοινωνια γιατι το καταστημα το πρωτο που εγινε η αγορα ειναι μακρια δν εχω καποιο εγγραφο απο την αγορα κ το δευτερο οπου εγινε η πρωτη ανακληση δεν μου εδωσε καποιο παραστατικο και μου εκανε χαρη οπως μου ειπε για την αλλαγη αφου δεν αγοραστηκε απο αυτον

Username