Τι μέγεθος κατσαρόλα χωράει μικρή ή μεγάλη ;;
See in detail the terms of use for the Product Questions
3 Replies
κάνει κανονικά για γαλατιερες σαν τη δική μου!!! 18εκ!!! άψογο. δεν ξέρω γιατί γράφει ένας πιο κάτω ότι δεν κάνει!
Αφού είναι 20cm τότε παίρνει ΜΟΝΟ μεσαίες κατσαρόλες (όσες αναφέρονται σαν 24cm η βάση τους δεν περνάει τα 20cm) και μεγάλες (όσες αναφέρονται σαν 28cm η βάση τους δεν περνάει τα 22cm).
ΔΕΝ κάνει για κατσαρολάκια (αναφέρονται και ως "γαλατιέρες"), που είναι συνήθως 16cm, γιατί το σκεύος πρέπει να είναι λίγο φαρδύτερο της εστίας και ουδέποτε στενότερο.
Μικρές κατσαρόλες. Σκέψου ότι η εστία έχει διάμετρο 20 εκατοστών. Οπότε χωράει κατσαρόλες σε μέγεθος γαλατιέρας, περίπου.
4 Comments
Λάθος η προηγούμενη απάντηση. Αφού είναι 20cm τότε παίρνει ΜΟΝΟ μεσαίες κατσαρόλες (όσες αναφέρονται σαν 24cm η βάση τους δεν περνάει τα 20cm) και μεγάλες (όσες αναφέρονται σαν 28cm η βάση τους δεν περνάει τα 22cm).
ΔΕΝ κάνει για κατσαρολάκια (αναφέρονται και ως "γαλατιέρες"), που είναι συνήθως 16cm, γιατί το σκεύος πρέπει να είναι λίγο φαρδύτερο της εστίας και ουδέποτε στενότερο.
Μα εμένα η γαλατιέρα μου έχει διάμετρο 18 εκατοστά στον πάτο της και 20 στο χείλος. Και όταν την έψαχνα οι περισσότερες ήταν έτσι. Για κατσαρόλες πράγματι παίρνει και λίγο μεγαλύτερες διότι αυτές στενεύουν στον πάτο.