What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
persis

Κολλάει κ σε εσάς το κινητο όταν σκρολαρεις σε σελίδες η μόνο το δικο μου έχει θέμα;

Username

2 Replies

aggelos papadopoulos

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Μπορείτε να ελέγξετε τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Για καλύτερη απόδοση, προσπαθήστε να διατηρείτε τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου.

2 Comments

persis

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Είναι καινούριο το κινητο κ από χώρο έχω όσο θα μπορούσε να έχει μιας κ δεν έχω τίποτα περισσότερο από τα βασικά κ ακόμα δεν έχω βγάλει ούτε καν φωτογραφίες να φανταστείς. Παρόλα αυτά τρώει αυτά τα κολλήματα κ δεν το καταλαβαίνω.

aggelos papadopoulos

τότε κάτι φταίει με την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό ένα ολοκαίνουργιο κινητό της Apple να κολλάει, Καλό θα ήταν από τη στιγμή που έχετε την εγγύηση, να το αντικαταστήσετε.

Username

2 Comments

persis

Όταν λες να τσεκάρω το software update πως το εννοείς;;update κάνω κανονικά. Κ restart που κάνω,το πρόβλημα παραμένει. Πχ κολλάει στο scroll κ ας πουμε συγκεκριμενα. είμαι στο mobile.de κ βλέπω ένα αυτοκίνητο αλλάζοντας την αναζητηση κ πατώντας με την νέα αναζητηση να δω ένα άλλο,μου βγάζει παλι το προηγούμενο που έβλεπα πριν κ όχι αυτό που πάτησα να δω. Στο car πχ αν πάω να βάλω φίλτρα έξτρα την ώρα που βλέπω μια συγκεκριμένη μάρκα πχ opel Astra , για να βάλω “ν’’ σε μια extra επιλογή φίλτρου (πχ χρονολογία) πρέπει να πατήσω 2 επιλογές περίπου πάνω. Δεν το κάνει πάντα, αλλά το κάνει αρκετες φορές κ είναι κουραστικό. Όπως κ να χει ευχαριστώ για την απάντηση.

vlgrs_mixos

Sorry π άργησα, λοιπόν στα settings πας general και software update να έχεις καλύτερα πάντα την νεότερη έκδοση iOS. Υπάρχει μια περίπτωση να έχεις κάνει εγγραφή σαν beta tester που σημάνει πως δοκιμάζεις μια νεοτερη έκδοση του software που δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμη στην αγορά.

Όποτε πάλι στο section software, βεβαιοσου πως δεν είσαι beta tester αν είσαι είναι πιθανό να δημιουργεί το θέμα σου αν όχι σου προτείνω ένα factory reset η να το πας σε κάποιο istorm κατάστημα για ένα check

Username