What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
MAKIS_CHRYSOULIS

καλησπέρα σας , αν γνωρίζει κάποιος ή του εχει συμβεί παρακαλώ να με βοηθήσει, σας ευχαριστώ! εχω το 16Α και λειτουργεί για παροχή ρεύματος και καταμέτρησης κατανάλωσης kwh, αλλά κάθε 12 ωρες περίπου κλείνει και μου διακόπτη την παροχή ρεύματος. Για να το ενεργοποιήσω πρέπει να πατήσω και παλι το διακόπτη ενεργοποιησής του για να εχω ρεύμα. Ευτυχώς που ήμουν σπίτι και δεν μου καταστράφηκαν τα πράγματα στο ψυγείο. Δεν το εχω συνδεσει με wifi το χρησιμοποιώ έτσι όπως το αγόρασα.

Username

1 Reply

RTouris

Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα...από το threshold το οποίο κάθε 12 ώρες ενδεχομένως για κάποιον λόγο να παρουσιάζει κάποιο spike - έχεις πολλές συσκευές ή μόνο το ψυγείο πάνω, μέχρι και το modem να δίνει μέσω DHCP κάθε 12ωρο άλλη IP οπότε σύμφωνα με το power-on state να γυρίζει τον διακόπτη σου σε θέση OFF. Για αρχή άλλαξε τη ρύθμιση (power state) σε ON αν είναι οτιδήποτε άλλο και στη συνέχεια ασχολήσου με τις ρυθμίσεις του DHCP του modem.. σε κάθε περίπτωση θα σπυ πρότεινα να το συνδέσεις στο wifi ώστε να πάρει και κάποια αναβάθμιση firmware που θα έχει μείνει πίσω. Κατά τα άλλα έχουν περάσει (και παραμείνει) πολλά τέτοια από τα χέρια μου - δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποιο να συμπεριφέρεται έτσι

Username