What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Konstantinos_Manousakos66

Έχω δοκιμάσει συναλλαγή με NFC με κάρτες NBG(Εθνικής) και δεν γίνεται!(Είναι θέμα Εθνικής Τράπεζας, google pay, κινητού;)
Επίσης σχετικά με το δακτυλικό αποτύπωμα,ενώ το δέχεται στην έναρξη του κινητού και σε όλες τις άλλες εφαρμογές, στο wallet gov.gr,για την ηλεκτρονική ταυτότητα δεν το δέχεται και αναγκάζομαι να μπαίνω με άλλο τρόπο!(έχω ανεβοκατεβασει ξανά κ ξανά την εφαρμογή αλλά τα ίδια,έχω διαγράψει και ξαναπεράσει το δακτυλικό αποτύπωμα, τίποτα!).

Username

2 Replies

Konstantinos_Manousakos66

Τελικά όλα οκ με το θέμα ανέπαφων συναλλαγών,ήταν θέμα με το POSκαι ίσως θέλει λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει η ηλεκτρονική διεπαφή με το POSκαι μετά την αναβάθμιση του κινητού σε android 13δέχεται και το wallet το δακτυλικό αποτύπωμα!
ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Username
George_Zouridis

Κατεβάστε πρώτα το internet mobile banking app της εθνικής τράπεζας καί μετά κάντε καταχώρηση της κάρτας σας στην εφαρμογή wallet είναι προεγκατεστημένη στο τηλέφωνο μόλις κάνετε την καταχώρηση θα σας ζητηθεί ένας κωδικός πού θα σάς αποσταλεί μέσω τού internet mobile banking app της εθνικής τράπεζας συμπληρώνετε το κωδικό αυτό στο wallet και μετά μπορείτε εύκολα να κάνετε ανέπαφες συναλλαγές μέσω τού wallet από το κινητό σας τηλέφωνο. Έχω καί εγώ Εθνική ακολούθησα αυτή την διαδικασία καί δεν έχω κανένα πρόβλημα με τίς ανέπαφες συναλλαγές.

Username