Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kvlantis

Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό να έχει 50+ °C σε idle??
Στην x2 θύρα που το δοκίμασα ήταν κάπως καλύτερα (46°C), αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ. Να του βάλω ψύχτρα?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Ντίπας

Είναι PCI 4.0 ή παραπάνω οι θύρες; Βρίσκεται δίπλα στην κάρτα γραφικών και τη CPU; Όλα αυτά δικαιολογούν τις κάπως ανεβασμένες θερμοκρασίες. Η δεύτερη θύρα μάλλον βρίσκεται λίγο πιο μακριά από πηγές θερμότητας.
Το πρόβλημα δεν είναι στο idle αλλά κατά τις εγγραφές/αναγνώσεις μιας κάποιας διάρκειας. Εκεί θα ανεβεί πολύ. Οπωσδήποτε ψύκτρα αν το PCI είναι 4.0 ή ταχύτερη, έστω αυτή που έρχεται με το m/b (ακολουθείστε τις οδηγίες συναρμολόγησης και δείτε κανένα σχετικό βίντεο στο yt!), αλλιώς μια φτηνή του εμπορίου.

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Δεν έχω τον συγκεκριμένο αλλά τον KC3000 ώς 2ο δίσκο πάνω σε μια B550 Rog Strix B550-F η οποία έχει δική της pasive cooler και τους 6 intake ανεμιστήρες στο 100% λόγο καλοκαιριού. Έχω (idle ή ελαφριά χρήση) σταθερά 28-30C ανάλογα την ώρα της ημέρας/νύκτας π.χ. πρωι 28, απόγευμα 30 και αν παίξω κανένα παιχνίδι 35).

Θα σου πρότεινα αν δεν έχεις ψύκτρα να βάλεις με κλειστά τα μάτια, ναι!

2 Σχόλια

kvlantis

Σε ευχαριστώ vag, μάλλον αυτό θα κάνω. Τον KC3000 τον έχω κι εγώ στο δεύτερο pc μου χωρίς ψύχτρα και δεν έχω δει ποτέ πάνω από 40°C γιαυτό και μου κάνει εντύπωση που ο NV2 στην κυριολεξία "βράζει" στο idle. Δεν ξέρω ίσως να έτυχα σε ελαττωματικό ή όντως αυτές είναι οι φυσιολογικές του θερμοκρασίες, τί να πω.

Όνομα χρήστη