Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sofoula Panagiotidou

Παίζει ρόλο και το καλώδιο φαντάζομαι για την turbo φόρτιση? Τι καλώδιο θέλει?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

2 Σχόλια

Sofoula Panagiotidou

Πόσα mAh πρέπει να υποστηρίζει για να αποδίδει ο φορτιστής στο μέγιστο?

Μιχάλης Παρούσης

Καταρχήν συγνώμη για την διπλή απάντηση , νόμιζα πως δεν ήρθε ποτέ η πρώτη και έγραψα και δεύτερη .
Από όσο έψαξα καλώδιο το 3.0 φτάνει μέχρι τα 20w το οποίο σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιηθούν και στα 27w του φορτιστή , άρα θα πρέπει να πας σε καλώδιο 4.0 , η επόμενη λύση είναι αντί να πάρεις σκέτο τον φορτιστή , να αγοράσεις τον φορτιστή μαζί με το καλώδιο στην ίδια συσκευασία επειδή σε εκείνη την περίπτωση το καλώδιο 100% θα είναι συμβατό με quick charge 4.0 , Ελπίζω να βοήθησα

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

nikos_Armadoros

Γεια σας,μια ερωτηση ξερει κανεις απο που μπορω να παρω τον φορτιστη αυτον?δεν υπαρχει πουθενα απο οσα εχω ψαξει

So_Simple

Πλακα κανεις ετσι,εδω που μπηκες αυτοκινητα πουλαει;

Μιχάλης Παρούσης

Είχα πάρει αυτά τα ακουστικά https://www.skroutz.gr/s/23566446/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-2-Basic-Bluetooth-Handsfree-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C.html?from=catspan και είχε μέσα καλώδιο φόρτισης , επίσης είχα και 33W φορτιστή μαζί με καλώδιο στη συσκευασία του poco f3 που είχα αγοράσει , μάντεψε , ο χρόνος φόρτισης ήταν διαφορετικός μόνο και μόνο εξαιτίας του καλωδίου , οπότε μην το παίζεις έξυπνος χωρίς να το έχεις ψάξει

Όνομα χρήστη