Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
konstans47

Όλα μια χαρά με την οθόνη αλλά κάποιες φορές μου ανάβει στην μητρική ASUS b760M PLUS το λαμπάκι της VGA είναι λευκό ενώ έχω εικόνα, ξέρει κανείς αν είναι φυσιολογικό; Τελικά το καλώδιο που είχε μέσα έχει θέμα. Με HDMI δουλεύει κανονικά στα 144hz φυσικά.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

konstantinos77

Με μία μικρή αναζήτηση σε forums του εξωτερικού έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη μητρική!
Αν θες δοκίμασε να συνδέσεις πάλι το monitor με Display Port αλλά πριν απενεργοποίησε από το monitor την ρύθμιση Deep Sleep Mode!!
Πάντως το έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη μητρική και αμφιβάλω ότι έχει να κάνει με το Diplay Port καλώδιο.

2 Σχόλια

konstans47

Μόνο με HDMI δουλεύει και ανεβάζει 144mhz μια χαρά είναι. Αν βάλεις το display ανοίγει αλλά το λαμπάκι πάνω στην μητρική μένει αναμμένο.

konstantinos77

Σου εξήγησα και πριν, στα 35 χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνολογία των υπολογιστών, ότι είναι γνωστό πρόβλημα της συγκεκριμένης μητρικής της Asus και το εμφανίζει μόνο όταν είναι συνδεμένη η GPU με Display port cable!
Όσο για την Samsung είναι παγκόσμια γνωστό ότι στα προϊόντα που εξάγει στην αγορά έχει ανύπαρκτο Quality Control!!
Το τι σημαίνει αυτό πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις... ;-)
Ήμουν πελάτης της και εγώ αλλά πλέον μακριά και αγαπημένοι!! :-)
Καλό απόγευμα!

Όνομα χρήστη