What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Pitbull 13

Hardware Busters καλησπέρα Άρη. Είπες στο review σε κάποια φάση ότι " δεν υπάρχει πρόβλημα με τα coolers γενικά και ότι οι ψύκτρες που δούλευαν σε am4 δουλεύουν και σε am5.." Εγώ για παράδειγμα έχω την thermaltake th360 ψύξη. Δεν χρειάζομαι άλλο bracket για να κάτσει επάνω στο am5 socket??

Username

2 Replies

jophiel

Η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Όχι στη μέση.

Τα περισσότερα συστήματα ψύξης θα δουλέψουν χωρίς πρόβλημα. Κάποια όχι. Αν το cooler χρησιμοποιεί το βασικό backplate, τότε είναι απόλυτα συμβατό. Αν χρησιμοποιεί δικό του, τότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εταιρεία. Πιθανότατα ΔΕΝ θα δουλέψει με το AM4.

Σχεδόν όλες σου δίνουν το AM5 backplate δωρεάν. Πχ μόλις έκανα αίτηση στην Nzxt, για τo Kraken x62 που έχω, για να μου στείλουν το backplate του AM5. Μου ζήτησαν απόδειξη του cooler και του επεξεργαστή και αμέσως μόλις τα προσκόμησα (κυριολεκτικά εντός 3 λεπτών!) μου έδωσαν θετική απάντηση.

Username
PaullΑΕΚ

επειδη εχω τον ιδιο επεξεργαστη,με arctic 34 εκανα απλη αντικατασταση του am4.Σε am5 ολες οι ψυκτρες που χρησιμοποιουν το μαμα bracket δουλευουν 100%,αν χρησιμοποιουν δικο τους σε am4 υπαρχει πιθανοτητα να μην κανουν.

1 Comment

Username