παιδια σε Idle τι temps εχετε? για να δω αν εχω προβλημα.. σε idle εχω 58-60c με καποια spikes μεχρι το 70c. αλλα οταν παιζω game δεν παει πανω απο 70. ( αεροψυξη NOCTUA NH-D15, κουτι: BEQUIET PURE BASE 500FX με 4 120mm φαν )
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παιδια σε Idle τι temps εχετε? για να δω αν εχω προβλημα.. σε idle εχω 58-60c με καποια spikes μεχρι το 70c. αλλα οταν παιζω game δεν παει πανω απο 70. ( αεροψυξη NOCTUA NH-D15, κουτι: BEQUIET PURE BASE 500FX με 4 120mm φαν )
2 Απαντήσεις
pola akougode,,tsekare tous anemistiresmin kitane anapodas kai den pernai aeras .genika h anemistires pane ,Pano travane mesa ,piso vgazoun ,brosta travane mesa ,kato vgazoun kai h psiktra prepi na travai apo brosta kai vgazi pros ta piso .Episis 8es perisoterous anemistires na vazoun apo oti na vgazoun g ia na exi 8etiki piesi kai na min perni skones mesa
Θα σου πω τι παρατήρησα εγώ. Είμαι σε 39-45 βαθμούς σε idle. Kαι εχτές που έπαιζα warzone II και battlefield 2042 έφτασα οριακά στους 71 βαθμούς με arctic freezer II 240. Λέω οριακά, γιατί είναι το άνω peak και όχι παραμένουσα θερμοκρασία. Παράλληλα άκουγα τους ανεμιστήρες που ανέβαζαν στροφές, μιας και στο armoury crate της asus έχει ρύθμιση αυτόματης λειτουργίας για καλύτερη ψύξη με την άνοδο θερμοκρασίας. Βεβαιώσου ότι έχεις βάλει σωστά την πάστα, ότι παρέχεις καλή ροή ψύξης στο σύστημα εισόδου και εξόδου και μην περιμένεις ακόμα και από την καλύτερη ψύχτρα επεξεργαστή στον κόσμο να σου κατεβάζει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό.