Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
I. ORFANIDIS

Αν αποσπασθεί το πληκτρολόγιο, κλείνει η θήκη με επιτυχία για μεταφορά ή πρέπει πάντα να την κλείνουμε με το πληκτρολόγιο κουμπωμένο; Ρωτάω για χρήση από το παιδί μου στο σχολείο, ώστε να μειώνει το βάρος της τσάντας του.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Ioannis.Papageorgiou

Η συγκεκριμένη θήκη κλείνει το ίδιο καλά με το πληκτρολόγιο αλλά και χωρίς αυτό, προστατεύοντας απόλυτα το tablet από την έκθεση σε φθορές και λοιπές ζημιές που μπορεί να προκληθούν στην οθόνη του ή σε αυτό γενικότερα.
Το βάρος δε του πληκτρολογίου δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 50 έως 60 γραμμάρια και αυτό φαίνεται εύκολα κάνοντας τη σύγκριση βάρους με ένα κλασικό smartphone.
Η μπαταρία του πραγματικά έχει μεγάλη διάρκεια. Με δεδομένο ότι η μπαταρία του συγκεκριμένου tablet είναι 7.000 mAh θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο τρεις αποφορτίσεις μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως και το πληκτρολόγιο!!
Συνδέεται με το tablet μέσω bluetooth άμεσα, οι εντολές στο πλήκτρο είναι άμεσες.
Με λίγα λόγια έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, για να μην πω άψογη δουλειά σε όλα.
Αυτά.

Όνομα χρήστη
Ioannis.Papageorgiou

Είτε με το πληκτρολόγιο είτε χωρίς το πληκτρολόγιο, η θήκη κλείνει πάρα πολύ καλά και δεν εκτίθεται το tablet σε φθορές. Υπολογίστε όμως ότι το πληκτρολόγιο δεν πρέπει να ζυγίζει παραπάνω από 50-60 γραμμάρια. Για να σας δώσω ένα συγκριτικό μέγεθος φανταστείτε ότι το πιο απλό smartphone ζυγίζει πολύ περισσότερο από το βάρος του πληκτρολογίου και αυτό φαίνεται αμέσως.
Η δε ποιότητα κατασκευής της θήκης αλλά και του πληκτρολογίου είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η σύνδεση πληκτρολογίου και tablet γίνεται άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία που έχει το πληκτρολόγιο διαρκεί πολύ πολύ περισσότερο από την μπαταρία ενός tablet της τάξεως των 7.000mAh.
Με λίγα λόγια έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά για να μην πω άψογη.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη
gtv_top

Ναι, κλείνει κανονικά, απλώς δεν είναι "γεμάτη" η θήκη...

Όνομα χρήστη