Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Bill_Psevdos

Καλημερα, το έβαλα σε ένα 7 5700x3d και εχω σχετικό πρόβλημα με τη θερμοκρασία, ενώ η gpu( RX 7600 XT) δεν ανεβάζει ποτέ θερμοκρασία πάνω από 65 αν ανοίξω obs, you tube, solo leveling και SoundCloud βαράει 80+(91 max) το cpu. Θα αλλάξω τα fan του κουτιού και θα επανέλθω αλλα οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

__peris__

Μπορείς να διευκρινήσεις λιγάκι τι fans (διάσταση-στροφές) έχεις στο κουτί καθώς και διάταξη (πχ 3 120mm intake μπροστά - 1 140mm exhaust πίσω)? Σε ότι αφορά την ψύκτρα, υποθέτω ότι χρησιμοποίησες την πάστα που είχε pre-applied επάνω. Αν και καλή θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποια καλύτερη μιας και οι X3D επεξεργαστές είναι κάπως ειδική περίπτωση σε θέμα θερμοκρασιών (ζεσταίνονται πιο γρήγορα και πιο ανομοιόμορφα από τους μη X3D). Επίσης θα πρότεινα undervolt είτε μέσω μητρικής, είτε μέσω PBO2 tuner στα Windows. Υπάρχουν videos στο YT που μπορείς να βοηθηθείς, απλά όπως και στο overclocking ένα tune που δουλεύει στο βίντεο δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει και σε εσένα λόγω silicon lottery. Χρειάζεται λίγο πειραματισμό αλλά θα το βρεις. Αν κανένα από τα 2 δεν σε βοηθήσει, ίσως έχεις πέσει σε ελλατωματική ψύκτρα ή μετά χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό. Πριν προχωρήσεις σε αγορά κάποιας άλλης ψύκτρας και σαν λύση ανάγκης δοκίμασε να προσθέσεις άλλο ένα fan σε διάταξη push-pull στην ψύκτρα (ένα από κάθε πλευρά) μήπως δεις διαφορά έτσι.

1 Σχόλιο

Bill_Psevdos

Ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ έμπειρη γνώμη και βοήθησε πολύ έπεσα στα 70 στο cpu

Όνομα χρήστη
Alex papadakis

η παστα εφαρμόζει καλα πανω στον επρξεργαστη?

Όνομα χρήστη