Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kalliopi_Vagiannaki

ερ.1 περιλαμβάνει φορτιστή κ μπαταρια;

ερ.2.ποσες μπαταριες; υπάρχει extra στο εμπόριο αν χρειαστει; ρωτάω για το μοντέλο bosch unlimited 7 pro animal υπάρχει άλλο 1 μοντέλο το bosch unlimited 7 που λεει οτι εχει μέσα 2 μπαταριες.

ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Infryndiira

Το μοντέλο συμπεριλαμβάνει μπαταρία 3 Ah και φορτιστή για την σκούπα (όχι απευθείας την μπαταρία). Η απόδοση της κυμαίνεται μεταξύ των 15 και 40 λεπτών ανάλογα την λειτουργία και τα εξαρτήματα (αφού μερικά χρησιμοποιούν ρεύμα). Αν πρόκειται για αντικατάσταση παραδοσιακής σκούπας, πιθανόν να χρειαστεί εφεδρική μπαταρία για μεγαλύτερους χώρους ή πιο χρονοβόρες χρήσεις.

Η μπαταρία που παίρνει είναι 18V Bosch Power 4 All Alliance, και συμβατή με πολλά power tools της εταιρίας καθώς και με τους ταχυφορτιστές των μπαταριών. Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί μια δεύτερη για αγορά, και να συνδυαστεί και με τυχόν εργαλεία όπως λ.χ. ένα δραπανοκατσάβιδο.

Όνομα χρήστη
xaralamk
  1. Περιλαμβάνει, εννοείται.
  2. Έχει μία μπαταρία, κι εμένα με ενδιαφέρει να αγοράσω δεύτερη. Το άλλο μοντέλο, που δεν είναι για pets, πράγματι έχει δύο. Νομίζω έκανα βλακεία που δεν πήρα το άλλο, μια έξτρα βούρτσα και έναν εύκαμπτο ωλήνα έχει ουσιαστικά παραπάνω η pet. Πάντως κάνει όποια μπαταρία έχεις και από άλλη συσκευή της Bosch (πχ τρυπάνι).
Όνομα χρήστη