Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
epsimoy

Καλησπέρα, παίρνω πρώτη φορά, για να συμπληρώνω τα γεύματα και κάνω και λίγα βάρη στο σπίτι, ποια προτείνετε από τις τρείς:
GoldTouch Nutrition Premium Iso Touch
Immortal Iso Whey Zero
100% Whey Gold Standard - Optimum Nutrition
Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

George_1990

Immortal Iso whey Zero πολυ καλύτερη ποιοτητα και γεύση απο την goldtouch απο την optimum επισης πολυ καλυτερη δεδομενου οτι ειναι isolate με 27,2γρ πρωτεινης στο scoop και μηδενικά λιπαρα και υδατάνθρακες ενω η optimum 24γρ πρωτεινης και πολυ περισσοτεροι υδατανθρακες και λιπαρα καθως ειναι μια απλη whey.

2 Σχόλια

tasias

iso touch με κλειστα τα ματια ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε 85% Whey Isolate (WPI 95%) + 10% Whey Hydrolyzed (WPH 86%) 26 γρ. πρωτεΐνης / scoop30γρ.
7,1 γρ. BCAA
5,4 γρ. Glutamine Xωρίς: πρωτεΐνη σόγιας, Καζεΐνη, Γλουτένη, Ζάχαρη
Με: μηδενικά ποσοστά λακτόζης και υδατανθράκων
Εύκολη ανάμιξη
11 εξαιρετικές γεύσεις, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, δεξτρόζης ή μαλτοδεξτρόζης

George_1990

Ε οχι και εξαιρετικές γεύσεις η Isotouch αν οχι ολες των 95% των γευσεων δεν πινονται, εχω δοκιμασει choco brownie η μονη που κάπως πινετε! Η βανιλια, cookie dough, φράουλα δεν μου αρεσαν καθόλου αμφιβαλω στο οτι δεν περιεχει λακτοζη καθώς δεν μου εκατσε ποτε καλά στο στομάχι. Επισης δεν εχει μηδενικους υδατάνθρακες καθώς εχει 1.38γρ στο σκουπ οταν λεμε μηδενικους πρεπει να ειναι κατω απο <0.9 Παρολα αυτα μπορει ο φιλος να δοκιμασει και τις 2 και να τις συγκρινει και εκει θα καταλάβει και ο ιδιος ποια ειναι η καλύτερη.

Όνομα χρήστη