pollux
εχεις αποψη για easun Powerwall ??
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Tα χαρακτηριστικα του αν οχι ολοιδια ειναι πολυ κοντα σε αυτα που εχω εγω για τις δικες μου μπαταριες. Αν κρινω απο την αποδοση τους μεχρι σημερα ειναι εξαιρετικες. Το powerwall θα σου γλιτωσει χωρο και χρηματα μιας και δε θα χρειαστεις rack. Αν δεν ειχα προλαβει να παρω τις δικες μου, τωρα θα επαιρνα powerwall. Υπαρχει βιντεο στο utube που τεσταρει το powerwall. Κανει οτι λεει η προδιαγραφη του
5 Comments
ευχαριστω για την αμεση απαντηση
απλα απο το επισημο σαιτ της easun τωρα η 100 ah εχει 1200 ε και η 200 2150 ε απο ευρωπη δε ξερω σε βαθος χρονου τη να παιζει???
στο trustpilot την στολιζουν καλα σαν εταιρεια
αυτο τη ειναι??? τι σημαίνει???
Orders shipped from outside of EU with a goods value above EUR150 will be subject to VAT upon importation into the EU. The price of your order has been adjusted to reflect a later collection of VAT at the customs. You are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller.
απο εδω με paypal???
https://www.easunpower.com/products/presale-easun-power-51.2.v-200ah-lifepo4-battery-for-51.2v-system-with-bms-system-power-storage-wall--mounted
Στο τελικο checkout φαινεται η τελικη τιμη που πληρωνεις και ειναι οριστικη>>>>>>> ο χρονος παραδοσης ειναι αυτο που λεει?? 2 μηνες??