Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Geo07

Κάποιες ερωτήσεις για την σύνδεση:
Χρησιμοποιώ την coral gas prime και μέχρι στιγμής όλα μια χαρά . Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι στο πίσω μέρος της σόμπας μυρίζει και αέριο. Η σύνδεση του ρυθμιστή και ο έλεγχος για απώλειες έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας .
1.
Πως μπορώ να κάνω έλεγχο για διαρροή από άλλο σημείο πχ από τις συνδέσεις του λάστιχου;
2.
Ο μετρητής όταν συνδέεται θέλει μήπως φλάντζα; Γιατί όταν μένει κλειστή η φιάλη για ώρες και την ανοίγω ακούγεται ένα τσαφ,σαν να άρχισε ήδη η ροή χωρίς όμως να έχω ανάψει τη σόμπα. Υπάρχει περίπτωση να χάνει από εκεί;
3.
Οι σφιγκτήρες όταν είναι στο τέρμα βιδωμενοι ,ξελασκαρουν μετά από λίγο καιρό;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

chtheodoro

Καλησπέρα, δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις αλλά αυτή τη μυρωδιά στο πίσω μέρος την παρατήρησα και εγώ που έχω την κλασική φιάλη... είναι κάπως περίεργη μυρωδιά αλλά δεν νομίζω ότι είναι άκαυστο υγραέριο... περισσότερο μου κάνει για μυρωδιά λόγω της καύσης που γίνεται. Επίσης σε μένα δεν μυρίζει ο χώρος (δηλαδή η μυρωδιά περιορίζεται μόνο στο πίσω μέρος της σόμπας) οπότε μάλλον είναι κάτι φυσιολογικό, εκτός και στη δική σου υπάρχει όντως διαρροή...
1. Ο έλεγχος γίνεται με σαπουνάδα, παίρνεις ένα σφουγγάρι με σαπουνάδα και νερό και το στίβεις λίγο στις συνδέσεις. Αν δεις φυσαλίδες σημαίνει διαρροή.
2. Κανονικά έχει φλάντζα ο ρυθμιστής πίεσης (ένα μαύρο λάστιχακι αν εννοείς αυτό). Επειδή αυτό όμως κόβεται σιγά σιγά το κοιτάς σε κάθε αλλαγή και το αλλάζεις, εμένα μου δίνουν ένα χαρτονένιο με κάθε αλλαγή φιάλης.
3. Αυτό με τους σφιγκτήρες δεν το ξέρω αλλά εγώ την έχω περίπου τρίμηνο τη σόμπα και δεν έχει χρειαστεί να πειράξω κάτι στους σφιγκτήρες...

Όνομα χρήστη