What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
efkairiakos

Ευχαριστούμε όλους τους αγοραστές για την αξιολόγηση που άφησαν, είναι πολύ χρήσιμες όλες.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μας πει και το κόστος της φιάλης με πραγματικά δεδομένα! Δηλαδή , αγορά σόμπας, φιάλη (κιλά ) σύνδεση (κόστος) και διάρκεια (ώρες έστω και στην πρώτη σκάλα! ) επίσης όποιος γνωρίζει αν μπορείς να ξαναγεμίσεις την φιάλη και αν συμφέρει περισσότερο έτσι….ευχαριστώ

Username

2 Replies

koslaz

coral gas prime εγγυηση χθες απο βενζιναδκο στα 23 ευρω και αλλα 28 η μπουκαλα.τον ρυθμιστη της περιεργως μου τον χρεωσαν στα 12 ευρω φθηνοτερα ακομη και απο εδω.

Username
Santa Clown

Καλησπερα σας, νομίζω εξαρτάται, πχ φιάλη της coral gas εδω στο skroutz κοστιζει 25 ευρώ + 14 περιπου ρυθμιστής και λάστιχο. Εγω πηρα απο βενζιναδικο φιάλη που εδωσα εγγυηση 43 ευρω + 20 το καυσιμο, ηταν της eko 7.5 κιλα, και τωρα καθε φορά θα πληρωνω τα 20 ευρώ για ανανέωση καυσίμου και αμα θέλω γυριζω πισω την φιάλη και παιρνω τα 43 ευρώ πισω, μαζι εδωσαν δωρο και τον ρυθμιστή. Παρολα αυτα δεν σας προτεινω την συγκεκριμένη, λογω μυρωδιάς, προσωπικα θα δοκιμασω την φιαλη της coral gas με τον δικο της ρυθμιστή. Οσον αφορά την κατανάλωση απο οσο ξέρω καίει 110 ml την ωρα στην πρωτη σκάλα, 330 στην τρίτη, όποτε υπολογίζετε αναλογα.

Username