Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dion.xar

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο πλυντήριο και γνωρίζω ότι δεν έχει την δυνατότητα στυψίματος. Επειδή όμως είναι καινούριο μοντέλο και μάλιστα το πρώτο ηλεκτρονικό της εταιρείας έχω κάποιες απορίες.
1) Ποια είναι η διάρκεια των προγραμμάτων; ( δυστυχώς δεν υπάρχει το εγχειρίδιο χρήσης στο σάιτ της εταιρείας)
2) Ποιος είναι ο τρόπος πλυσίματος, δηλαδή κάνει στην αρχή μούλιασμα, αριθμός ξεβγαλμάτων κλπ; 3) Ποια η απόδοση στο πλύσιμο/ξέβγαλμα
4) Έχετε παρατηρήσει φθορά στα ρούχα; 5) Πόσο απορρυπαντικό πρέπει να βάζεις και αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκόνη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Thalia_Zef

Δεν υπάρχει φθορά στα ρούχα. Δεν καταπονούνται επειδή δε στίβει. Για αυτό και δεν τα τσαλακώνει.Απορρυπαντικό λίγο, σκόνη -υγρό τα πάντα. Μπαίνει μαζί με τα ρούχα. Κάνει μούλιασμα και ξέβγαλμα ανάλογα με το πρόγραμμα. Η διάρκεια από 40' μέχρι περίπου 1. 15'ανάλογα το πρόγραμμα (έχω μοντέλο του 2018)

Όνομα χρήστη
viglaman

Δυστυχώς δε μπορώ να σας κάνω επικόλληση εικόνας εδώ για να σας λύσω όλες τις απορίες...

5 Σχόλια

Dion.xar

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες χρήσης! Επειδή το θέλω για δεύτερο και κάποια φάση θα είναι το κύριο για ένα διάστημα, μπορείς να μου πεις μιας και το χρησιμοποιείς με τι απορρυπαντικό πλένεις και σε τι αναλογία για να μπορεί να τα ξεπλύνει;

viglaman

Πλένω με κανονική δόση όπως θα έπλενα σε ένα πλυντήριο 2 κιλών (προφανώς όχι για δόση μεγαλύτερων κάδων). Απλά προσαρμόζεις τις προτεινόμενες ποσότητες για 2 κιλά. Τα ξεπλένει μια χαρά τα ρούχα και έχει και ειδικό πρόγραμμα ξεπλύματος αν θέλεις έξτρα.

viglaman

Στύψιμο όχι. Όταν τελειώνει όμως μετά την αποστράγγιση, αν δε βγάλετε τα ρούχα αμέσως, στραγγίζουν αρκετά μέσα στο πλυντήριο. Απλά μετά το γέρνετε να βγάλετε τα εναπομείναντα νερά από το σωλήνα αποστράγγισης για να μη μείνουν μέσα.

Όνομα χρήστη