Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιει καποιος για να μην μαζεύουν τα ρούχα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Για 8 κιλα χρησιμοποιώ ή το eco ή τα μεικτά, τα υπόλοιπα προγράμματα ειναι για μικρότερη ποσότητα ρούχων 1-4 κιλών κ αν τα επιλέξεις ίσως δεν σου τα βγάλει τελείως στεγνά. Τα νέα στεγνωτηρια πλέον δεν συρρικνωνουν τα ρούχα γιατι δεν τα καίει, τα παλαιότερα ο αέρας ηταν καυτός με αποτέλεσμα να βγαίνουν μικρά κ καυτά. Βέβαια για πολύ ευαίσθητα ρούχα έχει κ ανάλογο πρόγραμμα. Εγω ακόμη κ τα ρούχα που έχουν ταμπελακι οτι απαγορεύεται το στεγνωτηριο τα βάζω πλέον μέσα στο LG γιατι πλέον δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα όπως παλαιότερα.
2 Σχόλια
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή. Απλα εχω παρατηρησει οτι μου τα μαζευει τα ρουχα τα βρεφικα κυριως και αντίστοιχα βγαζει το χνούδι στα ρουχα εξωτερικα λες και τ εχω χρησιμοποιησει πολυ καιρο τα ρουχα και εχουνε φθαρθει.
Ίσως επειδή είναι διαφορετικα τα βρεφικά υφάσματα απο των μεγάλων. Μήπως να δοκίμαζες το πρόγραμμα μάλλινα (σε μικρές ποσότητες γιατί ειναι για λίγα κιλα αυτό το πρόγραμμα στεγνώματος) ; Εγω το εχω απο τέλος Οκτωβρίου κ τι χρησιμοποιώ συνέχεια κ δεν εχω παράπονο παρόλο που βάζω μέσα και φόρμες με χνουδι εσωτερικά που απαγορεύεται στις ενδείξεις στα ταμπελακια τους, βγαίνουν μια χαρά κ ούτε μαζεύουν ούτε γαριαζουν.