Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
VmacLibrary

Πιστεύετε ότι ταιριάζει για έναν φοιτητή πολυτεχνείου;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vagman_tech

Σε αυτά τα λεφτά ΟΧΙ. Αν ειμασταν στα 1300€ τότε να το συζητήσουμε. Εγώ με τα μισά λεφτά πείρα μεταχειρισμένο MacBook Air M1 πριν 2 μήνες και βρήκα την υγειά μου. μου έκανε δώρο και το παιδί θήκη μεταφοράς αξίας 40€ και το πάω όπου θέλω (βιβλιοθήκη, σχολή, σπίτι φίλου κτλ). πραγματικά είναι κρίμα να δώσεις 1500€ ενώ με τα μισά λεφτά παίρνεις ακριβώς το ίδιο απλά με χειρότερη κάμερα...
ΥΓ: είμαι φοιτητής Πληροφορικής και αυτά που σου γράφω είναι συμπεράσματα 3 μηνών καθημερινής χρήσης.

4 Σχόλια

Enthia_B_

καλησπερα, απο που το πηρες μεταχειρισμενο?για league of legends πιστευεις οτι αξιζει και για τη δουλεια μου που ειμαι μουσικος και θελω προγραμματα?

vagman_tech
  1. Απο insomnia.gr με 2 εβδομάδες ψάξιμο και συνάντηση με έναν άγνωστο σε έναν καφέ για 3-3,5 ώρες έλεγχο.
  2. Αν θες παιχνίδια και συγκεκριμένα League of Legends κοιτάς για σταθερό υπολογιστή με μια απλή οθόνη. Με 500-600 ευρω κανεις την δουλεια σου δεν χρειαζεσαι 1000 υπολογιστη
  3. Δεν γνωριζω καθολου απο προγραμματα μουσικης, θα πρεπει να ψαξεις ξεχωριστα τι ζηταει το καθε προγραμμα απο χαρακτηριστικα και να κινηθεις αναλογως στις αγορες σου. Γνωμη μου είναι να πας σε σταθερο υπολογιστη, θα σου γλητωσει πολλα μελλοντικα προβληματα εκτως και αν πρεπει οποσδηποτε να το παιρνεις μαζι σου.
Nighthawk11791

για photoshop και για editing videos εισαι ευχαριστημενος το εχεις δοκιμασει ?

vagman_tech

Δεν το έχω δοκιμάσει, όχι. Σίγουρα θα χρειαστείς 16 GB RAM έκδοση και από εκεί και πέρα κοίτα μήπως πας είτε σε έκδοση Pro είτε στο M2 Air αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις για χρόνια και να βγάλεις δουλειάς χωρίς να σου κολλάει. Εγώ διαφάνιες pdf και browsing κανω, σε γενικές γραμμές χαλαρή χρήση απλός για αρκετές ώρες την ημέρα.

Όνομα χρήστη
souvlatzis

σε φοιτητή ταιριάζει σίγουρα και με το παραπάνω!

εγώ είμαι φοιτητής πληροφορικής - έχω τον m1 επεξεργαστή(παλαιότερο μοντέλο δλδ) ένα χρόνο δε μασάει.

το μόνο που "ίσως" να μην σε καλύψει απόλυτα είναι αν χρειαστείς κάποιο αρκετά βάρη πρόγραμμα για την σχολή σου - που δε ξέρω τι πρόγραμμα χρησιμοποιούν καν αλλά λέω τώρα μια υπόθεση..

2 Σχόλια

Nighthawk11791

για photoshop και για editing videos εισαι ευχαριστημενος το εχεις δοκιμασει ?

souvlatzis

ναι είναι μια χαρά!!.. βέβαια όχι τόσο για 4κ υλικό πχ.. ωστόσο και χαλαρά 3d renders στο blender κανει με ανεση (eevee τουλαχιστον) -- παντα μιλαω για το Μ1 εγω

Όνομα χρήστη