What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giannis Kks

Τα 8gb είναι αρκετά για streaming, ελαφρύ editing και εφαρμογές office ή να πάω σε 16gb; Δεν είναι θέμα τιμής αλλά η παραλαβή του 16gb θα κάνει 1,5 μήνα.

Username

1 Reply

vagman_tech
  1. Τι είδους streaming ? Αν θες Streaming και ταυτοχρονα 10 Chrome tabs και 2 διαφορετικά Word και αλλα 2 Excel ανοικτά όχι δεν φτάνουν σε καμία περίπτωση τα 8GB, παρόλο που κάνει καλή διαχείριση to macOS, με λίγες διεργασίες ανοικτές! 8GB είναι ιδανικά για την παρακάτω χρήση:
    --> 3-4 Chrome tabs,
    --> 1 Word/Excel/Powerpoint και
    --> άλλη μια ελαφριά εφαρμογή της επιλογής σου π.χ. Whatsapp.
  2. Χιλιες φορες να παραλάβεις κάτι 1,5 μηνα μετα και να είσαι άνετος για 10 χρόνια παρά να μετανιώνεις που βιάστηκες για κάτι που όντως χρειαζόσουν τελικά (γνώμη μου). Ας αργήσει και 2 μήνες αρκεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για την χρήση που περιγράφεις. Εμένα το Μ1 8GB μετά απο 6-7 Chrome tabs, 1 Word, 1 Visual Studio Code με λιγο κώδικα (όχι κάτι τρελό) αρχίζει και δυσκολεύεται και βγάζει το loading σήμα - μη-επαγγελματική χρήση σε εργασίες σχολής να προσθέσω. Μετανιώνω που δεν έδωσα τα παραπανω χρηματα για κάτι που θα έχω κυριολεκτικά κοντά μια δεκαετία μαζί μου συνέχεια.
Username