What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Spiros_Zach

Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν η εστια στις χαμηλοτερες διαβαθμισεις χαμηλωνει την ισχυ η αν κανει διακοπτομενη λειτουργια σε υψηλοτερη ισχυ οπως κανουν οι περισσοτερες?
Αν οχι, απο ποια ισχυ και κατω περναει σε διακοπτομενη λειτουργια? (για να το δειτε αυτο θα χρειαστει να εχετε καποιον μετρητη ισχυος που να μπαινει αναμεσα στην συσκευη και την πριζα)

Username

1 Reply

GEORGIOS Τ

ναι επειδή έχω τη συγκεκριμένη εστία κάνει διακοπτόμενα δουλεύει με πλήρη ισχύει και απλά διακόπτη το ρεύμα και ξανά επαναφέρει όπως κάνουν σχεδόν όλες το χω μετρήσει από 1000 watt και κάτω κάνει αυτό το πράγμα

1 Comment

GEORGIOS Τ

και δεν χρειάζεται να το μετρήσεις εάν δεν έχεις στις γνώσεις και την τεχνολογία υπάρχει απλώς τρόπος βάζεις μία κατσαρόλα με νερό και βλέπεις το βρασμό που κόβεται και ξανασυνεχίζει μέχρι και 1000 watt δουλεύει συνεχόμενα από 800 και κάτω δουλεύει διακοπτόμενα οι περισσότερες επαγωγικές εστίες αν όχι όλες εγώ δεν ξέρω καμία τουλάχιστον που να έχει ξεχωριστή ρύθμιση που να μην γίνεται διακοπτόμενα εγώ πιστεύω όλες απλά κάποιας είναι κάτω από 1000 κάποιας είναι κάτω από 800 ενδιαφορά αλλά στις χαμηλές θερμοκρασίες παίζουν διακοπτόμενα

Username