Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Superherodude

Καλησπέρα εχω αγορασει το κινητο και ενω ναι ειναι πολυ δυνατο σε ολα, θελω να ρωτησω αν σας εχουν κανει παραπονα σχετικα με την κληση μετα απο λιγη ωρα ότι δεν σας ακουνε ή οτι ακουγεστε πολυ μηχανικα; Μου το λενε συνεχεια από την αρχη που το αγορασα, μετα απο 10-20 λεπτα στην κλήση μου κανουν κπαραπονα οτι δεν με ακουνε και συνηθως κλεινω και οταν ξανακαλω φτιαχνει αλλα παλι μετα απο καποια ωρα χαλαει η ποιοτητα κλησης και δεν με ακουνε. Παρακαλω πειτε μου αν το εχετε παρατηρησει, αν σας το κανει εσας ή αν ειναι καποια ρύθμιση που εχω λάθος? Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Λευτερης Κ

Μου το εκανε και εμενα οταν το πηρα στην αρχη που ειχε Android 12 πλεον με Android 13 εχω κανει τοσες δοκιμες εχω μιλησει 20 25 30 και παραπανω λεπτα και δεν εχει κανενα προβλημα.

Όνομα χρήστη
kostas_tse2003

Και σε μένα το έκανε, στην αρχή υπέθεσα μήπως φταίει η Sim οπότε την αντικατεστησα χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Εν τέλει επειδή μου το έκανε από την πρώτη βδομάδα το πήγα στο service της αλυσίδας που το αγόρασα, το διαπίστωσαν και αυτοί αλλά επειδή πλέον το κινητό δεν ήταν διαθέσιμο μου επέστρεψαν τα χρήματά μου.
Το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι χρήστες με κάνει να ανησυχώ ότι ίσως είναι κάποια ελαττωματική παρτίδα ή έχει θέμα η vivo. Σκεφτόμουν να αγοράσω το x90 όταν βγει αλλά λίγο ανησυχώ με αυτό που είδα.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Honda_RacingTeamJapanPower

Και σε μένα διότι μετά από μία συνεχόμενη ομιλία 10 και 15 λεπτών μου ανέφεραν ότι δεν ακούγομαι.Το σκηνικό αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα διότι έχει να κάνει με την ομιλία πού είναι το σημαντικότερο για ένα κινητό.Εγώ επειδή μου το έχουν φέρει δώρο θα το επιστρέψω πίσω πριν περάσουν εννοείται οι 15 μέρες και θα απαιτήσω να πάρω άλλη συσκευή.Δεν είναι δυνατόν να μιλάω και να μην ακούνε το τι λέω.Δεν είναι τηλέφωνο αυτό όταν δεν με ακούνε είναι τηλεόραση.

Όνομα χρήστη