What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Demetrius_Xenis_Giannoutsos

Ερώτηση θα ήθελα απάντηση. Τι πρόγραμμα έχει στην φωτογραφία δεν ρωτάω για τους φακούς αλλά πχ πορτρέτο ωραιοποίση,διόρθωση της παραμορφωση των φακών, επιλογή μποκε πχ κύκλους τετράγωνα καρδούλες κτλπ κτλπ , επιλογή χρώματων φίλτρα λογική φιλμ; διάφορες αποχρώσεις, λογική fujifilm, ή καλύτερα Leica, επιλογή black and white φωτογραφία με και χωρίς μποκε , νυχτερινή φωτογραφία φίλτρα ίχνη κινήσεις, γκράφιτι φως, ίχνη άστρων, hdr, πανοραμική φωτογράφηση πχ όλες αυτές η δυνατότητες υπάρχουν σε όλα τα huawei. Διαθέτει κάτι τέτοιο παιδιά; Όποιος την αγόρασε αν μου απαντήσει καποιος.
Έχω μείνει στο p20 pro και θέλω να κάνω αναβάθμιση ξεκάθαρα για φωτογράφιση το θέλω το κινητό.
Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω για τον πιο γρήγορο επεξεργαστή, αλλά τι επιλογές στην φωτογραφία έχει., ας ανεβάσει καποιος τουλάχιστον το menu για να βγάλουμε συμπέρασμα

Username

1 Reply

Panagiotis_Christaras

Αν θέλεις να ανοίγεις την κάμερα και να μη ξέρεις τι να πατήσεις και τι να πρωτοδεις αυτό είναι το κινητό που ψάχνεις. Έχει πάρα πολλά να ασχοληθείς. Γενικά είναι τοπ το κινητό στα πάντα θα σου πω μόνο εμένα τι με ενόχλησε, o launcher αν και όμορφος και απλός τρέχει σφαίρα και σμουθ αλλά ρε παιδί μου δεν έχει να κάνω κεντρική σελίδα οποία θέλω ντε και καλά να είναι η πρώτη, τα ηχεία του ποιοτικά πολύ αλλά ένταση οκ μέτρια. Το μέγα αρνητικό είναι ότι δε βρίσκεις θήκες

Username