Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Tripokaridos/Head-fi

Αν δεν εχεις προβλημα με τις αντανακλασεις στο πανελ που ειναι σαν καθρεπτης ( δεν εχει antireflective coating οπως τα καλα μονιτορ) ,Αν δεν εχεις προβλημα με το ABL που αλλαζει την φωτεινοτητα αναλογα τι βλεπεις ( πχ παραθυρα Στον Explorer) , Αν δεν εχεις προβλημα που μετα απο 1 χρονο θα εχει πεσει η φωτεινοτητα ( οπως ολα τα oled) , αν δεν εχεις προβλημα με το Stutter σε χαμηλα hz , και αν δεν εχεις προβλημα με ενδεχομενο burn in dead pixels κτλ κτλ ... Τοτε ναι αξιζει , η εικονα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε επιπεδο αντιθεσης και τα χρωματα κανουν pop up .

Όνομα χρήστη
gmckriss

Πολύ θετικές. Μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για το τι ρυθμίσεις να χρησιμοποιήσεις στο youtube και στο reddit. Φρόντισε να χρησιμοποιείς screen saver οπωσδήποτε, και έχε ρεαλιστικές προσδοκίες για την απεικόνιση κειμένου. Κατά τα άλλα υπέροχη.

2 Σχόλια

GLiDESPLiCER

Πόσες ιντσες είναι ιδανικές; Έχω δει ανθρώπους να χρησιμοποιούν 50άρες/55άρες για pc monitor.

gmckriss

Εγώ έχω τη 42, θα μπορούσα να βάλω και την 48 αλλά θα χρειαζόταν τότε να αλλάξω γραφείο. Υπολόγισε ότι τα ppi πέφτουν όσο αυξάνουν οι ίντσες, οπότε πέφτει και η οξύτητα απεικόνισης.

Όνομα χρήστη