Ξέρει κανένας αν μπορώ να έχω τα Lian Li SL120 μαζί με τα Lian Li SL-Infinity πάνω στο ίδιο hub? ή δεν είναι compatible και πρέπει να έχεις ένα απο τα 2 γενικά?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ξέρει κανένας αν μπορώ να έχω τα Lian Li SL120 μαζί με τα Lian Li SL-Infinity πάνω στο ίδιο hub? ή δεν είναι compatible και πρέπει να έχεις ένα απο τα 2 γενικά?
1 Απάντηση
Μόλις εγκατέστησα σε πύργο της lian li dynamic evo της Lian Li Galahad AIO UNI FAN SL Edition 360 που έρχεται με τους 3 ανεμιστήρες SL120 υδρόψυξη και Lian Li UNI Fan SL-Infinity στο hub που έρχεται με την 3άδα μαζί. Χρησιμοποίησα το hub που έρχεται με τα infinity fans αλλά από τι είδα μπορείς να τα συνδέσεις και στο hub που έρχεται με τα uni fan sl edition, ανάλογα την μητρική κτλ. Είναι compatible πάντως αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
1 Σχόλιο
εχω δει οτι εχουν διαφορετικα ports τα hubs. Το hub SL120 εχει το argb + Fan control Port, ενω το Hub SL-INF Εχει ενα μεγαλο πλακε πορτ που ειναι και για rgb + fan control. εχει καποιο ειδους ανταπτορα μεσα το 3χ Pack ωστε να μπορεις να βαζεις τα sl-120 στο hub των sl-inf η το αντιθετο;;