To xiaomi pay δεν προχωραει για να κανω συνδεση καρτας καθολου μου βγαζει σφαλμα ενω το watch s1 active που εχω το προχωραει κανονικα. Εχει καποιος το ιδιο θεμα;
See in detail the terms of use for the Product Questions
To xiaomi pay δεν προχωραει για να κανω συνδεση καρτας καθολου μου βγαζει σφαλμα ενω το watch s1 active που εχω το προχωραει κανονικα. Εχει καποιος το ιδιο θεμα;
2 Replies
Δεν ειναι θεμα καρτας με εθνικη θελω το θεμα ειναι οτι το xiaomi pay δεν φτανει καν σε αυυο το σημειο.να.κανεις συνδεση καρτα με το που το ανοιγεις ψαχνει λιγο και βγαζει σφαλμα εφαρμογης ενω το xiaomi s1 active η ιδια εφαρμογη το προχωραει κανονικοτατα και διυλευει μου βγαζει προβλημα μονο στο mi band 7 nfc
7 Comments
Γι'αυτό σε ρώτησα.Με εθνική πρέπει να είναι MasterCard και για να δουλέψει εγώ το κατάφερα μόνο με την εφαρμογή zepplife.
Mastrercard ειναι κανονικα αυτο σου εγραψα δεν ειναι προβλημα η καρτα η εφαρμογη το xiaomi pay δεν μπαινει καν για να βαλω καρτα
Δοκίμασε την εφαρμογή zepplife και θα δουλέψει κανονικά.
Ευχαριστω θα το προσπαθηαω
λοιπον φιλε μου την εβαλα την εφαρμογη συντονισα το ρολοι και οταν παω καρτες και καρτες τραπεζας μου βγαζει μηνυμα "Καρτες τραπεζας δεν διατιθετε στην περιοχη σας"
Μήπως να μιλήσεις με Xiaomi Ελλάδας;; Μπορεί να βγάλεις άκρη. Εγώ πέρασα μια curve χωρίς πρόβλημα.
Κοίτα μήπως χρειάζεται να βγάλεις καινούργια γιατί και εμένα δεν την επαιρνε την παλιά.Εύκολο είναι αν έχεις e-banking.Επίσης πρέπει να γράψεις ακριβώς το όνομα όπως το λέει η κάρτα.