Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kate_7

με βαση βαθμολογιας δειχνει αυτο και το Beaming White Home Whitening Kit Rapid+ ....ποιο μου προτεινετε??

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

afrodithvas93

Το Glamwhite έχει περισσότερη ποσότητα σε τζελ και τα μασελακια προσαρμόζονται ακριβώς σε κάθε οδοντοστοιχία ξεχωριστά οπότε με κλειστά μάτια το Glamwhite θα δεις καλύτερα αποτελέσματα σίγουρα

Όνομα χρήστη
Leonidas_Moiros

Το τζελ που χρησιμοποιούν τα 2 αυτά προϊόντα είναι από την ίδια εταιρεία αν το ψάξεις, αλλάζει μόνο το brand. Τώρα με το ίδιο τζελ και την ίδια λάμπα πως γίνεται να γράφουν για το ένα ότι κάνει θαύματα και το άλλο δε κάνει τίποτα ή προκαλεί ερεθισμούς μάλλον μας δουλεύουν. Πάρτε το πιο οικονομικό για εσάς!

Όνομα χρήστη
afrodithvas93

Είχα δοκιμάσει το beaming το Φλεβαρη και ειχα δει στο τέλος 2 τόνους διαφορά. Αυτό το μήνα δοκίμασα και το Glamwhite κι είδα 4 τόνους διαφορά. Η κύρια διαφορά ειναι οτι το Glamwhite εχει περισσοτερο τζελ και οτι τα μασελάκια προσαρμόζονται πανω στην οδοντοστοιχία Οποτε εχει καλυτερη ακρίβεια και συνεπώς αποτελεσμα!

Όνομα χρήστη
kate_petrop20

Έχω ξεκινήσει τώρα 3 μέρες και με το Beaming και είδα μεγάλη διαφορά στο αντίστοιχα διάστημα προς το καλύτερο. Υπάρχουν πολύ ανώτερα βέβαια που μπορείς να βρεις έξω πχ UK, αλλά δυστυχώς δεν στέλνουν σε Ελλάδα.

Όνομα χρήστη