What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
boltsis

Πως κάνεις calibration και πως σου δείχνει σε ποια θέση βρίσκεται το ρολό?

Username

4 Replies

1 Comment

Username
NikosPS180

ξερει καποιος πως μπορω να το συνδεσω σε ρολο το οποιο δεν εχει διακοπτη μεσα στο σπιτι αλλά τηλεχειριστηριο? ανοιγοντας το ρολο βρισκω μονο καφε, μπλε και την γειωση

Username
Dimitris_Antartis

Ανοίγεις από έναν browser την ip που έχει πάρει από το local δίκτυο και έχει επιλογή στις ρυθμίσεις.

Username
Dionysis_Deligiannopoulos

εχει επιλογή μέσα απο το web UI. του λες οτι πρόκειται για ρόλο και το κάνει μόνο του.

4 Comments

boltsis

Οταν λες web UI , αυτο είναι επιλογή μέσα απο την εφαρμογή?

Πλάκα πλάκα, δεν εχω δει αν εχει τετοιες ρυθμίσεις απο την εφαρμογή, γιατί δεν την χρησιμοποιώ..
Μετά οταν το συνδεσεις στο δίκτυό σου (μεσα απο την εφαρμογή), μπορείς να επισκεφθείς την διεύθυνση του μεσα απο εναν browser (π.χ. 192.168.1.180). Προφανώς πρέπει να είσαι στο ιδιο δίκτυο για να την δεις. Εκεί είναι το WebUI του, που σου έχει ολες τις επιλογές, ρυθμίσεις, κλπ

Γενικά, μην το σκέφτεσαι, απλά πάρτο. Και την θέση ορίζω και τι καταναλώνει αναγράφει και αν πατιεται το φυσικό κουμπί του διακόπτη βλέπεις και όλα!
Μόνο αν βρίσκει εμπόδιο δεν βλέπει, επειδή μάλλον δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το ρολό που έχω.

Και τους διακόπτες αντιστρέφει αν χρειαστεί. Και script μπορείς να τρέξεις. Γενικά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο!!

Username