Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
makis_l29

Κάτοχος του viper ultimate εδω και σχεδόν 2 χρόνια και ψάχνω για 2ο ποντίκι, αξίζει το V2 ως αναβάθμιση του ultimate?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Tripokaridos/Head-fi

Ειχα Ultimate , οπως επισης orochi v2 , Logitech gpx, 502x. v2 pro.
Τα κλικ του V2 Pro Και η ροδελα ειναι η καλυτερη απο ολα αυτα κατα την γνωμη μου , επισης μου αρεσει πολυ το σαγρε texture που δεν γλιστραει δεν θελει grip, τα feet δεν θελουν αλλαγη.
Το GPX ειναι καλυτερο (που ειναι θεμα γουστου και χεριου) στο κρατημα με βολευει στα παντα και Claw + Palm +relax claw Σε αντιθεση με το V2 pro Που εχει ποιο χαμηλη πλατη και δεν με βολευει σε Palm .
Αν ειναι αναβαθμιση απο το Ultimate ,ναι ειναι ... αξιζει ομως μονο αν πουλαγες το Ultimate Και ειχες το V2 pro. Αν ειναι να κρατησεις το Ultimate Και θες κατι διαφορετικο να εχεις για αλλα παιχνιδια με πολλα κουμπια κτλ... ποιο Ergonomic θα σου προτεινα να δεις κατι αλλο Basilisk η 502x . Αν τωρα λατρευεις αυτο το σχημα και θελεις να ειναι ελαφρυ τοτε με 45 ευρο το HyperX Haste wireless με ΚΛΕΙΣΤΑ ματια για τα λεφτα που το αγορασα δεν το πιστευα , παναλαφρο , ωραιο Texture αγριο , μεσα εχει Extra feet ,grip tapes . Παντος ητε πας στο GPX, V2 pro , Haste δεν θα ειναι η μερα με την νυχτα αναβαθμιση να το ξερεις ... και εφοσον θα κρατησεις το Ultimate , με το Haste ΕΙναι μικρο το ρισκο.

Όνομα χρήστη
gus_papadakis

Αξίζει κατά τη γνώμη μου, είναι πιο σύγχρονο, πιο ελαφρύ. Αλλά δεν θα το παιρνα αν δε μου είχε χαλάσει το Ulti ή δεν είχα σκοπό να το πουλήσω. Επίσης το Pro δεν έρχεται με Charging Dock και ΔΕΝ σου κάνει το Dock του Ulti...

Όνομα χρήστη