Καλησπέρα! Αξίζει αγορά του 6a συγκριτικά με το Redmi note 8 pro που έχω τώρα; Θέματα μπαταρίας (πλέον κρατάει 1-1,5 ημέρα του Redmi), κάμερας και λογισμικού είναι που με ενδιαφέρουν.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα! Αξίζει αγορά του 6a συγκριτικά με το Redmi note 8 pro που έχω τώρα; Θέματα μπαταρίας (πλέον κρατάει 1-1,5 ημέρα του Redmi), κάμερας και λογισμικού είναι που με ενδιαφέρουν.
2 Απαντήσεις
Καλησπέρα , εννοείται πως αξίζει η αναβάθμιση που θέλεις να κάνεις. Λογισμικό καλύτερο από το MIUI . Κάμερες δεν το συζητώ καθόλου. Είναι έπος. Απλά προς ενημέρωση , δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα το 5G ούτε VoLTE ούτε Wificalling αλλά φτιάχνονται με εφαρμογές και αν το κάνεις root.
Αξιζει σιγουρα η αγορα του σε σχεση με το redmi note 8 pro καθως ειναι συνολικα ενα αρκετα καλυτερο τηλεφωνο. ΟΜΩΣ στην ελλαδα υπαρχουν θεματα με τις κλησεις. Πολυ πιθανων να χανεις κλησεις , να μην εχειςς σημα παντου και να μην μπορεις να ενεργοποιησεις vowifi-wolte. Κοιτα καλυτερα για καποιο αλλο
ΥΓ: Υπαρχουν τροποι να λυσεις αυτα τα θεματα αλλα δεν ειναι για απλους χρηστες , ισως χρειαστει και η αλλαγη εταιριας κινητης ( σε καποιες δουλευει καλα σε καποιες οχι )
1 Σχόλιο
Μμμμ... έχω δει ότι και κάποιοι άλλοι το αναφέρουν, αλλά και ότι φτιάχτηκε μετά τις τελευταίες ενημερώσεις. Όσον αφορά τις κλήσεις, έχω Vodafone. Ίσως να μπορούν να με κατευθύνουν από την εταιρεία; Εχεις γνώση αν έχουν προβλήματα όσοι έχουν Vodafone με το συγκεκριμένο κινητό;
Επίσης, προερχόμενος από Samsung (2012-2017), Huawei P9 Lite και Xiaomi, μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει και η υποστήριξη μελλοντικά του λογισμικού και κατά βάση οι κάμερες (εξ' ου και κατέληξα σε pixel). Samsung δεν θα επέλεγα το Α54 λόγω λογισμικού και κακής προηγούμενης εμπειρίας με συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα μπαταρίας βασικά.
2 Σχόλια
Σας ευχαριστώ και τους 2.
Έχεις άποψη και για τη μπαταρία του; Είμαι ανάμεσα στο 7a (500+ ευρώ τιμή είναι απαγορευτική για εμένα) και το 6a, εκτός αν πέσουν με την αποκάλυψη των 8 και 8 Pro τον Οκτώβριο. Διάβασα ότι το 7a έχει λίγο χειρότερη ποιότητα μπαταρίας συνολικά και υπερτερεί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά κατά πολύ λίγο, συγκριτικά με το 6a.
Στα ίδια χρήματα (έως 400), υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που να προσδίδει εξίσου καλή κάμερα, λογισμικό με αναβαθμίσεις σε βάθος χρόνου και συνολική εμπειρία με καλύτερη μπαταρία;
Ναι υπάρχει μια συσκευή αλλά είναι περσινή. Oppo find x5. Ναυαρχίδα στα 420-440 ευρώ. Πολύ καλή ποιότητα οθόνης , γρήγορη φόρτιση, ικανοποιητικες κάμερες. Το λογισμικό του είναι ColorOs το οποίο τρέχει ομαλά και είναι ανάλογα αν θα σε αρέσει η όχι