Καλησπερα ξερει κανείς καποια σελιδα ωστε να κατεβασω παιχνιδια; και αν ναι τι μορφής αρχειο δεχεται;
ευχαριστω
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα ξερει κανείς καποια σελιδα ωστε να κατεβασω παιχνιδια; και αν ναι τι μορφής αρχειο δεχεται;
ευχαριστω
2 Απαντήσεις
κατεβασα αρκετα αλλα δεν παιζει κανενα. τα εμφανιζει στον φακελο, αλλα δεν παιζουν. Σιγουρα κατι κανω λαθος.
ειναι ευκολο να μου πει καποιος την διαδικασια, τι πρεπει να κανω ωστε να κατεβει ενα παιχνιδι σωστα και να παιξει. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ, ασχολουμαι τωρα λογω του 7χρονου γιου μου.
αν μπορουσατε να μου πειτε βημα βημα θα το εκτιμουσα δεόντως.
Και παλι ευχαριστω
Καλησπέρα ψάξε στο google,διάφορα αρχεία δέχεται,nes,sfc,gb,gbc,sms,smd κτλ.
12 Σχόλια
κατεβασα αρκετα αλλα δεν παιζει κανενα. τα εμφανιζει στον φακελο, αλλα δεν παιζουν. Σιγουρα κατι κανω λαθος.
ειναι ευκολο να μου πει καποιος την διαδικασια, τι πρεπει να κανω ωστε να κατεβει ενα παιχνιδι σωστα και να παιξει. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ, ασχολουμαι τωρα λογω του 7χρονου γιου μου.
αν μπορουσατε να μου πειτε βημα βημα θα το εκτιμουσα δεόντως.
Και παλι ευχαριστω
Δυστυχώς η διαδικασία είναι πολύ πολύπλοκη εδω πρέπει να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις σε ένα αρχείο με ρίσκο η Καρτα να βγάλει σφαλμα,αλλά ειπαρχει πιο εύκολος τρόπος,φτιάξε έναν φάκελο με ότι όνομα θες βάλε όλα τα παιχνίδια μέσα,και μπορείς να τα βρίσκεις από το search.επισης τα παιχνίδια πρέπει να είναι ασυμπιεστα με την κατάληξη τους,πχ mario.nes oxi mario.zip
Πόσα παιχνίδια έχει το Stick; και από πιο μαγαζί το πήρες;
Απο το smartcall την πηρα. παιχνιδια εχει πολλα, να ειμαι ειλικρινης δεν τα εψαξα ολα. με 64 gb ειναι
Οποτε λες, φτιαχνω φακελο και βαζωεσα αυτα που θα κατεβασω ή τα ηδη υπαρχοντα απο μαμά; γιατι εγω κατεβασα καμποσα και τα εβαλα στον φακελο download. Θεωρω δεν παιζει ρολο, αυτο.. σωστα;
Οποτε κατεβαζω παιχνιδια και απλα τα ριχνω μεσα στο φακελο. οχι κατι αλλο.
καλημερα, οχι ως τωρα παιζουν κανονικα τα παιχνιδια. δεν κολλανε.
Για πες τωρα να καταλαβω, βαζω σε φακελο αυτα που κατεβασα; (το ειχα κανει εξαρχης, σε φακελο τα ειχα βαλει, αλλα δεν παιζουν).
μου φτανουν και μου περισσευουν εμενα τα παιχνιδια, στον αχορταγο πιτσιρικο μου δεν φτανουν, θελει spiderman, racing κλπ.
Μηπως να με διευκολυνες εσυ, στελνοντας μου κανα παιχνιδι στο δικο μου mail; Αν μπορεις φυσικα... Πιο πολυ για να δω και να καταλαβω τι αρχεια ειναι.ειναι [email protected]
Καλημέρα θα σου στείλω μετά ότι Σπάιντερμαν βρω,από την εύρεση του μενού μπορείς να ψάξεις για να βρεις παιχνίδια,πχ γράψε spider h racing
σε υπερευχαριστω, θα περιμενω.
Απαντησε μου ομως, τα βαζω σε ξεχωριστο φακελο αυτα που κατεβαζω;
να εισαι καλα, την καλημερα μου
Ναι νομίζω σε ξεχωριστό γιατί δεν τα παιζει αλλιώς οι φάκελοι που έχουν τα παιχνίδια πρέπει να είναι κλειδωμένοι χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί υπάρχουν πολλές εκδοχές από αυτό το στικάκι με διαφορετικό λογισμικό.
Γι'αυτό σε ρώτησα για το πλαυστατιον 1 σε κάποια παίζει καλά σε άλλα όχι και κολαει
Πήγαινε στην κονσόλα ΝΕΣ στην λίστα παιχνιδιών του κατεβενε μέχρι να φτάσεις στο γράμμα s τσεκαρε να δεις εκεί πόσα Σπάιντερμαν εχει
οκ
ευχαριστω.
αλλα αν μπορεις στειλε μου κανα 2 παιχνιδια να δω σε τι μορφη τα εχεις κατεβασει. ετσι για να το χω υποψιν
και παλι ευχαριστω για ολα
ναι τα ειδα ευχαριστω πααααρα πολυ. να εισαι καλα. το βραδυ τωρα θα τα φορτωσω και θα σε ενημερωσω αν παιζουν.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1.000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εδώ
https://www.emulatorgames.net/spider-man-roms/
Αλλά προσοχή δεν κάνουν όλα