Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Foteini_Devve

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κλιματιστικό. Θα ήθελα βοήθεια από κάποιον που το έχει. Αν βγάζει θόρυβο , αν είναι αποτελεσματικό και ποιό να βάλω 18άρι ή 24άρι;Ο χώρος είναι 50τμ με ύψος 2,60 Ισόγειο με διπλά τζάμια. Ευχαριστώ!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kostastsk

Είναι ισογείου, με υπόγειο ή με πλάκα από πάνω, που σημαίνει θα έχει απώλειες; Εφάπτεται με άλλα σπίτια ή διαμερίσματα, που σημαίνει θα έχει απώλειες. Μην αναφέρω και το είδος τοιχοποιΐας που έχει το σπίτι, μονό τούβλο, διπλό τούβλο, με φελιζόλ ή dow ενδιάμεσα. Αλήθεια τα διπλά τζάμια σε τι είδους κουφώματα είναι, συνθετικά, αλουμινίου, με θερμογέφυρα ή χωρίς;

1 Σχόλιο

a-kokkin

Η λογική που έχουν κάποιοι που γράφουν για την ποιότητα του κλιματιστικού με ξεπερνάει. Δεν υπάρχει κλιματιστικό που κάνει φούρνο ή ψυγείο ένα χώρο 50m2 ή 24.000 ή 50.000 btu, αν δεν υπολογιστούν τα χαρακτηριστικά κατασκευής του σπιτιού-δωματίου. Κανονικά πρέπει να κοιτάξετε τις θερμικές απώλειες και τα ψυτικά φορτία του δωματίου και μετά να επιλέξετε κλιματιστικό. Αν τα παραπάνω είναι για εσάς κινέζικα, ρώτηστε έναν μηχανικό ή ζητήστε τη μελέτη θερμομόνωσης του σπιτιού σας για να αποφασίσετε.

Όνομα χρήστη