θα έχω κάποιο θέμα άμα πάρω AMD Ryzen 7 5800X3D μητρική Asus Rog Strix B550-F Gaming WIFI II και κάρτα γραφικών μία Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB?
See in detail the terms of use for the Product Questions
θα έχω κάποιο θέμα άμα πάρω AMD Ryzen 7 5800X3D μητρική Asus Rog Strix B550-F Gaming WIFI II και κάρτα γραφικών μία Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB?
2 Replies
απολύτως κανένα...απλά ο επεξεργαστής αυτός είναι overkill για αυτή την κάρτα ...και με έναν 5700x η 5600χ3d που είναι πιο φθηνός και φρέσκος θα είσαι μια χαρά για gaming. Αν έχεις σκοπο να φορέσεις μια αρκετά πιο δυνατή κάρτα στο μέλλον τότε ο 5800x3d αξίζει ναι
κανενα θεμα αλλα θα σου προτεινα καλύτερα να παρεις την rx6750 xt που την βρισκεις στα ιδια λεφτα και πλεον έχει απιστευτα καλους drivers που την έχουν κανει ακομα πιο γρηγορη και αποδοτικη. Ο 5800Χ3D την εκμεταλλευεται στο επακρο ακομα και στα 1080p .. καταναλωση παιζει στα 160-185watt full load ,,,με undervolting πεφτει κι αλλο
3 Comments
Eγω έχω ένα corsair rmx 750watt και δεν κάνει κιχ ότι και να κάνω ..μίνιμουμ θες 650- 700w ,αλλά οι τιμές είναι τόσο κοντά που αξίζει να πας σε ένα ποιοτικό 750w τροφοδοτικό...20€ πάνω ή κάτω δεν παίζουν ρόλο...θα το κρατήσεις χρόνια και όσο πιο ποιοτικό τοσο το καλύτερο για να έχεις το κεφάλι σου υσηχο
Να θυμάσαι ότι θα πρέπει πάντα να ψωνίζεις τροφοδοτικό περίπου στα διπλάσια watt από ότι υπολογίζεις ότι θα καίει το pc συνολικά ...το δικό μου συνολικά καίει γύρω στα 350-400w και το 750w αποδίδει τα μέγιστα (έχεις λιγότερες απώλειες και δεν ζοριζεις το τροφοδοτικό με κίνδυνο να καει) κοντά στα 400w...ο κάθε κατασκευαστής διαφημίζει στο κουτί τις καμπύλες απόδοσης των τροφοδοτικών