Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Evan_Das

Εγώ έχω ryzen 7 5700x επεξεργαστή με αυτήν την κάρτα και σε gta online έπιανε, σε very high settings όλα φουλ, 100+ fps. Περίπου το ίδιο και στο gta rp. Δες τι κουτί έχεις γιατί αυτή κάρτα είναι για μικρά κουτιά και θα πρότεινα κρατά τα λεφτά αν έχεις μαζέψει και πάρε καμία καλύτερη. Όπως rx 9060 16gb? rx 7600 16gb xt? Ψάξε και δες. Δεν θα πρότεινα rtx 3060 υπάρχουν καλύτερες σε ίδια τιμή... Αν θες κι άλλη βοήθεια φίλε μου πες.

2 Σχόλια

Nikitas_Demiridis4543

αρχικα σε ευχαριστω πολυ καταδευτερον ξερεις ποια καρτα θα ηταν πολυ καλη με ενα ryzen 5 3600?

Evan_Das

Συγγνώμη δεν ξέρω... Σίγουρα όμως !ΟΧΙ! κάποια ακριβή (δηλαδή 200-300€+). Μπορείς να ρωτήσεις το chatgpt, αλλά μετά να ψάξεις την κάθε κάρτα που θα σου προτείνει, στο Reddit και γενικά google. Γράψε όλα τα specs του pc π.χ. ram cpu αποθηκευτικός χώρος κλπ. τα βασικά δηλαδή. Πάντως να ξέρεις έψαξα και ρώτησα και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ και το chatgpt μου έλεγαν ότι το pc που έχω ήταν ότι χειρότερο bottleneck και μλκ13ς, που οι μισοί στο ίντερνετ δεν ξέρουν καν καλά καλά τι σημαίνει bottleneck, αλλά είχαν άδικο και εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Να ξέρεις την χρήση σου πάντα, δηλαδή τι παιχνίδια θα παίζεις ή για το τι δουλειά θα θες τον υπολογιστή γενικά και πράξε αναλόγως τότε. Επίσης μην πέφτεις ποτέ στην προπαγάνδα καλών προϊόντων όπως κάρτες, επεξεργαστές ρούχα κλπ κλπ.

Όνομα χρήστη