Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Petros_Nazos86

Καλησπέρα , μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος που έχει την τηλεόραση το λειτουργικό σύστημα είναι my home screen 7.0 ή κάποιο παλαιότερο. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

natnat

Το μόνο που αναφέρεται στα μενού των ρυθμίσεων είναι η έκδοση εφαρμογής V.149.5.0
Δεν ξέρω που αλλού να ψάξω...

2 Σχόλια

Petros_Nazos86

Οκ, ευχαριστώ πολύ. Αν βρεις κάπου να το αναγράφει τι λειτουργικό σύστημα έχει απάντησε μου αλλιώς δεν πειράζει. Απ'ότι έψαξα σε ένα online εγχειρίδιο το αναφέρει κάπου σαν Έκδοση Εφαρμογής . Παρακάτω είναι οι οδηγίες για αναβάθμιση μήπως είναι κάπου εκεί....

Στο κύριο μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις>Σύστημα και κατόπιν Περισσότερα. Πλοηγηθείτε στην Αναβάθμιση λογισμικού και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο OK. Κατόπιν επιλέξτε Αναζήτηση αναβάθμισης και πιέστε OK για να ελέγξετε για νέα αναβάθμιση λογισμικού. Μπορείτε να επιλέξετε τη δορυφορική, η οποία χρησιμοποιείται για διαδικασία ενημέρωσης ρυθμίζοντας την επιλογή Επεξεργασία αναβάθμισης για Δορυφορική.

natnat

Από προχθές έχει TiVo OS. Όπως μάλλον όλες πλέον οι φθηνές Panasonic. Έχει αρκετές περισσότερες εφαρμογές, αλλά το μενού ως τηλεόραση, ρυθμίσεις κτλ, έχει χαθεί ένα επίπεδο πιο "μέσα"...

Όνομα χρήστη