Καλησπέρα , μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος που έχει την τηλεόραση το λειτουργικό σύστημα είναι my home screen 7.0 ή κάποιο παλαιότερο. Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα , μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος που έχει την τηλεόραση το λειτουργικό σύστημα είναι my home screen 7.0 ή κάποιο παλαιότερο. Ευχαριστώ
1 Απάντηση
2 Σχόλια
Οκ, ευχαριστώ πολύ. Αν βρεις κάπου να το αναγράφει τι λειτουργικό σύστημα έχει απάντησε μου αλλιώς δεν πειράζει. Απ'ότι έψαξα σε ένα online εγχειρίδιο το αναφέρει κάπου σαν Έκδοση Εφαρμογής . Παρακάτω είναι οι οδηγίες για αναβάθμιση μήπως είναι κάπου εκεί....
Στο κύριο μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις>Σύστημα και κατόπιν Περισσότερα. Πλοηγηθείτε στην Αναβάθμιση λογισμικού και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο OK. Κατόπιν επιλέξτε Αναζήτηση αναβάθμισης και πιέστε OK για να ελέγξετε για νέα αναβάθμιση λογισμικού. Μπορείτε να επιλέξετε τη δορυφορική, η οποία χρησιμοποιείται για διαδικασία ενημέρωσης ρυθμίζοντας την επιλογή Επεξεργασία αναβάθμισης για Δορυφορική.
Από προχθές έχει TiVo OS. Όπως μάλλον όλες πλέον οι φθηνές Panasonic. Έχει αρκετές περισσότερες εφαρμογές, αλλά το μενού ως τηλεόραση, ρυθμίσεις κτλ, έχει χαθεί ένα επίπεδο πιο "μέσα"...