Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

MikeSisma

Εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης.

Για 1080p, οι 4060 και 3060 είναι μια χαρά. Η 4060 έχει φυσικά προβάδισμα, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κατανάλωση.

Για 1440p, η 4060 τα καταφέρνει οριακά. Θα χρειαστείς σίγουρα το DLSS. Ωστόσο, με 8 GB VRAM θα έχεις σημαντική μείωση στις επιδόσεις.

Για 2160p απλώς πας σε ακριβότερη κάρτα. Αυτές οι δύο δεν τα καταφέρνουν σε τόσο υψηλή ανάλυση.

Ο 5700Χ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα σε όποια ανάλυση κι αν τον βάλεις να παίξει. Εννοείται όμως ότι δεν θα τον βάλεις μαζί με την 4090.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Με όποια βαστάει η τσέπη σου (σχεδόν). Μέχρι και 4070 Ti Super θα είσαι μια χαρά ! Επίσης αν έχει στο μυαλό σου Gaming χρήση τότε κοίτα τον 5700Χ3D που είναι αρκετά καλύτερος από τον συγκεκριμένο.

4 Σχόλια

vagman_tech

Δες τα reccomended specs των παιχνιδιώνω που παίζεις σε συνδιασμό με τι βαστάει η τσέπη σου και αγόρασε GPU αναλόγος. Στην 3060 δεν θα πήγαινα είναι πλέον παλιά κάρτα εκτώς αν την τσιμπήσεις μεταχειρισμένη σε καλή τιμή. Για 1080p οθόνη λογικά η 4060 θα σε καλύψει, ψάξε το δεν το γνωρίζω με σιγουριά 100% να σου πω. Πάντως, εγω στη θέση σου θα πήγαινα στον X3D αντί του απλού, θα σε βοηθήσει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Όνομα χρήστη